Graficznie blog bardzo mi się podoba, jest bardzo przejrzysty, nic dodać nic ująć.
Jeśli chodzi o treść to się nie mogę wypowiedzieć, bo to nie moja tematyka, z gier to ja tylko gram w farmę, a i to słabo mi idzie, bo często zapominam zebrać żniwa i potem kurczaki nie mają co jeść.
Hej, wprawdzie pisałam już wcześniej ale niestety błąd nie popuszczał jeśli chodzi o dodawanie odpowiedzi do tematu.
Podoba mi się nazwa strony
Tematycznie, znajduje się na niej to co mnie interesuję więc przejrzałam dogłebnie.. szkoda tylko, że taki przestój albo już ogólnie porzucenie strony nastąpiło ? Jeśli nie porzucenie, postaraj się o częstsze posty i nigdy więcej takich zastopowań w aktualizacji. To ważne, szczególnie w takiej tematyce.
Pozdrawiam
______________________________________________________ Szukasz czegoś ciekawego ? Wpadaj na www.ielgrey.pl
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Marcin
Wiek: 37 Dołączył/a: 18 Maj 2015 Posty: 37 Miasto: Kleve (DE)
Wysłany:
2015-07-04, 03:52
Graficznie jest fajnie... sporo białego prosto, czytelnie.
Tematyka raczej nie do mnie, chociaż komiksy czytałem w dzieciństwie i troszkę sobie o nich tutaj przypomniałem. Liczny skład ekipy powinien przyczynić się do regularnego pisania i rozwoju bloga, czego bardzo mocno życzę. Jestem na tak!
goodforyoudp Blogger.Klub Pomogła: 1 raz Dołączyła: 31 Sie 2014 Posty: 123 Miasto: Gdańsk
Wysłany:
2015-09-02, 18:06
Fajna tematyka bloga - podrzucę mężowi, na pewno mu się spodoba. Blog jest bardzo czytelny i nawet ja sobie trochę pobuszowałam - zaciekawił mnie temat o windows 10
______________________________________________________ Beauty and Lifestyle Blog - dpblog.pl
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).