Ugotuj.to (czyli Agora) organizuje konferencję kulinarną w Warszawie. Odbędzie się ona 12 maja o godzinie 10:30 w siedzibie Agory -> ul. Czerska 8/10
Prelegenci (zaproszeni eksperci) opowiedzą o promocji i marketingu blogów kulinarnych, funkcjonowaniu w serwisach społecznościowych, inspiracjach kulinarnych i tajnikach pisania o jedzeniu. Odbędą się tam także warsztaty fotografii kulinarnej.
Na gości będzie czekał poczęstunek w formie kawy czy wina oraz słodkości
Udział jest bezpłatny, ale z uwagi na ograniczoną liczbę miejsc decyduje kolejność zgłoszeń (potwierdzą) - wymagana jest rejestracja na stronie konferencji, można sprawdzić czy jeszcze są miejsca i wybrać się by posłuchać i nauczyć się czegoś od innych.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
wisla Blogger.Klub
Wysłany:
2013-04-27, 19:32
W tym roku była druga edycja. Byłam i bardzo było interesująco. Własciwie dzieki tej konferencji zaczełam aktywnie pisac bloga i upubliczniłam go.
W zasadzie wszystkie wykłady, no moze poza sponsorowanym, były bardzo ciekawe.
Warsztaty doboru wina do potraw też super przydatne.
W przyszłym roku tez sie wybieram. Śiwetna okazja aby spotkać w realu ludzi znanych z blogosfery.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).