Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-04-01, 13:46
Ja tylko nabrałem Kasię, że dziś jest kart. z Niemieckiego. Moja powaga doprowadziłaby ją do zawału, a tak to nic szczególnego.
Jeśli ktoś chce zrobić dobry dowcip, to powinien być jak najbardziej naturalny
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-04-01, 14:33
Krzysiek napisał/a:
Ja tylko nabrałem Kasię, że dziś jest kart. z Niemieckiego.
Ja dzisiaj miałem odwrotnie. Kiedy spytałem się co wszyscy tak patrzą w podręczniki, koleżanka powiedziała mi, że jest kartkówka z francuskiego. Przestraszyłem się, ale na szczęście szybko kolega mi powiedział, że to żart. Okazało się po prostu, że inni po prostu będą czytać na ocenę.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-04-01, 16:36
Dzisiaj z moją siostrą się wygłupiałyśmy i jakoś tak sobie spięłam włosy, że wyglądało jakbym miała grzywkę... Zrobiłam sobie zdjęcie i wysłałam swojemu chłopakowi, który nigdy nie pozwolił mi tej grzywki zrobić . Specjalnie kiepska jakość zdjęcia i te sprawy, żeby za bardzo nie było widać detali . Nie wiem czy uwierzył czy też nie, niedługo się dowiem .
A dzisiaj z kolei koleżanka mówi do drugiej, że ma "wąsy" po soku... To ta zaraz: "no tak, jasne..." . A to się okazało, że naprawdę miała, hahaha .
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-04-01, 17:05
Zzielona napisał/a:
A dzisiaj z kolei koleżanka mówi do drugiej, że ma wąsy po soku... To ta zaraz: no tak, jasne... . A to się okazało, że naprawdę miała, hahaha
Imię: Katarzyna Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 12 Lut 2009 Posty: 458 Miasto: Kraków
Wysłany:
2009-04-01, 18:29
a moja genialna klasa sobie wymyśliła taki joke dla polonistki:
zapaliliśmy świeczki (na każdej ławce po jednej) po czym na tablicy napisaliśmy: Duchem JESTEŚMY z PANIĄ PROFESOR, a pod spodem olłejs luk et brajt sajd of lajf i wyszliśmy ze szkoły na boisko szkolne jak już było 5 minut po dzwonku na lekcje poszliśmy do sali, a tam nasza polonistka. i inteligentne dzieci zaczęły wrzeszczeć: PRIMA APRYLIS! a babka w śmiech xD i do nas z tekstem: mogliście przyjść jeszcze później, na co my zaczęliśmy się ponownie zbierać do wyjścia... oczywiście i tak zostaliśmy w sali i zaczęliśmy opowiadać sobie z profesorką kawały i jeszcze dodatkowo dostaliśmy prezent: każdy po bananie (bo my jesteśmy klasą bananów, ale czemu to nie wiem...) i żart nam się udał i jeszcze dostaliśmy banana żyć nie umierać
______________________________________________________ sława przemija, ale internet pozostaje na zawsze
~Ferb
Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2009-04-01, 19:45
nas dzisiaj babka z chemii wkręciła. Powiedziała, że wszystkie dziewczyny mają iść do szkolnej pielęgniarki bo jakiś wykład nam zrobi o raku szyjki macicy czy coś takiego . No i ładujemy się pod jej gabinet, a gabinet zamknięty to już wiedzieliśmy o co chodzi. I wracamy, chłopaki i pani w śmiech. Później wyszła to schowaliśmy jej dziennik do jej kanciapy. Później go nie umieli znaleźć
Potem po szkole to jeszcze mama mnie wkręciła. Niekiedy chodzę po zakupy moim sąsiadów (po 70tce). Powiedziała mi że mam iść im po jakąś wodę mineralną i coś takiego .No to ja idę się przebrać już mam rękę na klamce żeby wyjść a tu triumfalne "PRIMA APRILIS!"
Ja mojemu bratu powiedziałam że jest mądry i zaraz potem prima aprilis (trochę mi się go żal zrobiło, bo mu po ambicji pojechałam )
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).