Imię: Jakub
Wiek: 35 Dołączył/a: 17 Lip 2013 Posty: 174 Miasto: Polska
Wysłany:
2013-09-09, 15:47
Będąc na Węgrzech miałem okazję polatać szybowcem, nie za wysoko (wg tych z dołu 60 metrów), ale wrażenia niesamowite i trochę adrenalinki było przy starcie.
Nie boję się. Dla mnie to frajda. Lubię szczególnie loty widokowe. Jak się trafi na fajngo pilota, to zawsze uskuteczni jakiś manewr, że nie wiadomo, gdzie ziemia, a gdzie niebo.
______________________________________________________ Góry, lifestyle - Po prostu życie ... Życie Me ...
W zeszłym miesiącu, w ciągu jednego tygodnia leciałem czterema samolotami. Pierwszy raz w życiu byłem tak daleko od domu i po raz pierwszy spędziłem w samolocie więcej niż 10h. Ani razu się nie bałem, wracając przespałem nawet całą drogę przez ocean.
Wrocław -> Frankfurt -> San Francisco
San Francisco -> Monachium -> Wrocław
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Osobiście leciałem we śnie w przepaść kilkanaście razy pamiętam, bo te sny to krzykiem się kończyły a tak poważnie rok temu udało mi się lecieć balonem w dwugodzinnym locie i cóż. To co ciągle wspominam z tamtego (wydarzenia jak dla mnie) to wszechobecna cisza, mącona zapalanymi od czasu do czasu palnikami. Wysokość przeszło 1000 metrów robi już naprawdę wrażenie - każdemu polecam jeśli ma okazję, nie wspomnę tutaj o widokach i tej mgle nad ziemią. Zresztą Wolsztyn, to miasto w Polsce, gdzie na 1 mieszkańca przypada najwięcej balonów (4 na 15 tyś. )
______________________________________________________ Miss Świata Balonów
Ja uwielbiam latać samolotem, póki co leciałam tylko do Londynu i Barcelony, ale ogromnie mi się podobało! Ten moment, kiedy samolot się rozpędza przed startem, no i chmurkiiiiiii
Mam klaustrofobię, a nadeszła taka chwila, że musiałam polecieć samolotem. Brzuch mnie bolał z nerwów już na kilka dni przed wylotem. Wsiadłam... i okazało się, że latanie to coś, co sprawia mi ogromną przyjemność. Zwłaszcza od strony walorów estetycznych nieba.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).