A ja z racji tego, że jestem copywriterem i zajmuję się e-marketingiem, to stałam się fanką dobrze zrobionych reklam. I teraz nie patrzę na nie - o kurczę, fajna reklama, muszę to kupić! Ale - to naprawdę świetna reklama, ten, kto ją robił miał genialny pomysł I tak właśnie miałam w przypadku np. świątecznych reklam, które mnie wzruszały Choćby znane Allegro i 'Angielski'
______________________________________________________ Przyjaźń rodzi się w momencie, gdy jedna osoba mówi do drugiej: "Co? Ty też? Myślałem, że tylko ja".
Clive Staples Lewis – Cztery miłości
Stanowczo nie, nie jestem podatny na reklamy.
Zawsze analizuje to, co mi oferują.
ale można założyć, że jednak wpadłeś w sidła, skoro analizujesz / zapoznajesz się z ofertą na podstawie ich reklamy :> Reklama służy też poszerzaniu wiedzy o danej firmie i jej usługach czy produktach.
//p.s. osoby, które chcą brać udział w dyskusjach takich jak ta, uprzejmie proszę o zapoznanie się z pierwszym postem i wypowiedziami innych, ponieważ zawierają one rozwinięcie myśli z pytania. Wątki to nie tylko tytuły.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Telewizora nie mam, więc mogą mnie złapać jedynie w internecie (a i to nie wszyscy, bo używam adblocka) lub czasem za pośrednictwem gazety. Tak naprawdę chyba tylko raz w życiu dałam się ogłupić reklamie, a było to przy wyborze mp3. Bez większego zastanowienia kupiłam iPoda i to takiego, którego nikt nie był w stanie naprawić jak się popsuł (oczywiście już po gwarancji) Teraz poświęcam trochę czasu na research przed zakupem czegoś bardziej kosztownego. Przy takich bardziej zwyczajnych rzeczach kieruje się tym co znam/miałam/lubię.
Absolutnie nie jestem podatna na reklamy i promocje. Wszędzie węszę spisek. Podczas każdej wizyty w sklepie na paragonie znajduję jakiś błąd (to nie moja wina, te błędy po prostu są) i nie omieszkam go naprawić i odzyskać źle naliczone pieniądze. Po prostu nie ufam promocjom i zachwalaniu produktów. Może przesadnie, ale myślę, że mój portfel dzięki temu nie cierpi. Wiem, że są dobre promocje, ale to kropla w morzu. Dlatego kupuję w promocji tylko to, co kupiłabym i bez niej.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).