Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2015-04-15, 19:56
Jak miałem 6-7 lat to spędzałem wakacje z Natalią Schroeder (tą co z Liberem śpiewa).. Ale ło.. 15 lat minęło i ani ja jej nie kojarzę więcej ani ona mnie tym bardziej Ale fajnie się takiej ciekawostki dowiedzieć
ostatnio przeglądałem maile z załącznikami i trafiłem na jednego ze zdjęciami, bez treści, ale z nazwiskiem w adresie poczty. Sprawdziłem i okazało się, że rozmawiałem kiedyś o sesji zdjęciowej z jedną z finalistek pierwszej edycji top model (mail otrzymałem 6 lat temu, więc ona wtedy robiła pewnie pierwsze kroki w tym kierunku).
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ja poznałem p. Andrzeja Pilipiuka, znanego polskiego pisarza fantasy. Po spotkaniu autorskim (publicznym) miałem okazję spędzić z nim sporo czasu w znacznie mniejszym, kameralnym gronie (ja, moja dziewczyna + lokalny dziennikarz) zwiedzając Prywatne Muzeum Podkarpackich Pól Bitewnych, a także wypić herbatę w pewnym zajeździe. Prześwietny człowiek! O niezwykle wielkiej wiedzy z zakresu chyba wszystkiego, gotowy na zawołanie przywołać sporo ciekawych anegdot, do tego wcale nie czuło się że to "wow, wow wielki pisarz", tylko że to swój chłop jest.
Miałem również okazję poznać Janusza Korwin-Mikkego, spotkałem go w sumie dwa razy. Najpierw w Rzeszowie (1.VIII 2014) na kameralnym spotkaniu członków "wierchuszki" KNP z Małopolski i Podkarpacia, poprzedzającym właściwe spotkanie. Trafiłem tam kompletnie przypadkowo. Później spotkałem w lutym tego roku w moim mieście w trakcie jego konferencji na miejscowym bazarze. Cóż, na żywo jest zupełnie inny niż pokazują go media. Do tego można go łatwiej zrozumieć.
EDIT: A niedługo do tego grona dołączy inny pisarz - Krzysztof Piskorski
Wiek: 37 Dołączyła: 05 Maj 2015 Posty: 35 Miasto: Poznań/Gorzów
Wysłany:
2015-05-15, 12:52
Jak mieszkałam na Jeżycach w Poznaniu to wielokrotnie widziałam Peję, który miał mieszkanie niedaleko mnie.
A w zeszłym roku, podczas realizacji zlecenia pewnej galerii sztuki w Warszawie, przez kilka dni mówiłam "dzień dobry" prawdopodobnie pełnej obsadzie "Twoja twarz brzmi znajomo" (czy coś). A że od 10 lat nie posiadam telewizora i jestem dość obojętna na celebrytów, to rozpoznałam tylko Gąsowskiego, Kawalca, Liszowską, Molędę, siostrę Steczkowskiej i byłą żonę Huberta Urbańskiego. Ze wszystkich tych osób jedynie Jacek Kawalec się do nas odezwał. Skierował do nas wybitnie długi tekst: "Cześć pracy"... a my na to "ku chwale narodu"
Jedyną znaną osobą, z którą zdarzyło mi się porozmawiać, była Krystyna Feldman. Była z niej bardzo sympatyczna kobieta.
angielskapolka WordPress.Klub
Wysłany:
2015-05-29, 13:00
Miałam okazję poznać Jessicę Ennis i Raymonda Daniels (sportowcy), Krystnę Jandę i Kabaret Paranienormalni, którzy odwiedzili moje miasto rodzinne i zespół Bring Me The Horizon na spotkaniu z fanami w Leeds. Przy okazji zawodów poznałam tez wielu dobrych kickboxerów
Wiele kontaktów z piłkarzami. Kilku nawet z obecnej reprezentacji Polski Z zagranicznych - Gabor Kiraly - bramkarz z Węgier słynący ze swoich długich szarych spodni, czy Taribo West - niegdyś gwiazda Interu Mediolan Z osób nie będących piłkarzami, to dziennikarze
______________________________________________________ http://sebastianczaplinski.pl
Dziennikarski punkt widzenia....
Hmm... zależy co się pod pojęciem "znany". Zakładam, że to osoby będące w telewizji. Więc znam całą ekipę z "Pierwszej Miłości" miałam okazję być na ich planie, pozwiedzać i poznać całą ekipę. Poznałam jeszcze Borysa Szyca, ale to była bardzo krótka rozmowa. Z osób, które widziałam to Marta Trzebiatowska, Karolak. Na pewno znajdzie się jeszcze kilka osób, jednak w chwili obecnej nie pamiętam
______________________________________________________ Pokolenie Fit- blog promujący zdrowy, aktywny tryb życia. Znajdziesz tam wszystko co trzeba wiedzieć o byciu FIT!
Kobieta Chaos - blog o organizacji, relacji międzyludzkich poruszający tematy tabu i pozytywną stronę życia.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).