Karol Pomógł: 2 razy Dołączył/a: 17 Mar 2006 Posty: 203 Miasto: Chełm
Wysłany:
2006-03-24, 10:48odblokować Firefox!
skandal! jak rozmowa idzie w złym kierunku to się naprowadza na dobry, a nie odrazu zamyka!
Artur// Trzeba bylo się wcześniej zastanowić i powzól, że o tym będa decydowac moderatorzy
Az tak niecenzuralnych słów nie zauważyłam w tym temacie, więc nie widze głębszego sensu zamykania go
Zawsze mozna przyprowadzic porządek, nie trzeba od razu zamykać.
trzeba was jakos prostowac. nie docieraja do was komentarze aby skonczyc z offtopem bo 3 wypowiedzi pozniej powstaje kolejny, a skoro macie możliwosc zakladania tematow to je zakladajcie, bo osoba, ktora chce potem znalezc cos na forum musi qwertowac 10 stron wypowiedzi nie na temat aby dojsc do tego co ja interesuje.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-26, 01:21
normal, ja rozumiem, że Ty jesteś admin, ale weź się :}
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-26, 01:25
Pierwsze primo- trzeba było usunąć posty offtopowe, a nie temat zamykać. W sumie to do Artura bardziej. : >
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-03-26, 10:01
Htsz napisał/a:
a gdzie mam się wziąć ? pamietaj, ze jest nas dopiero 70 osob, pomysl jaki zamet bedzie przy 170 a jaki przy 270
Sadze, ze nie bedzie tak zle. W koncu juz sie wszystko uspokoilo. Gdy byly pierwsze dni forum ludzie duzo pisali, a teraz nie wypowiadaja sie praktycznie na zadne tematy...
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).