Chce poleciec drugi raz do Francji i w koncu troche pogadac po l'francais *-* Znam angielski perfect, polski perfect, hiszpanski srednio i to samo francuski ; 3. Pozatym te widoki w Paryzu *-* Drzewka owocowe, palmy ..
Pomógł: 6 razy Wiek: 27 Dołączył/a: 12 Maj 2013 Posty: 149 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-02-20, 16:43
Pamiętam jak rozmawiałem z mieszkańcami Afryki, kiedy pisałem artykuł o tym jak media kłamią w sprawie biedoty na tym kontynencie. Jeden z moich rozmówców powiedział, że nie może mi pokazać jak mieszka, bo nie ma aparatu, zaproponował żebym sam przyjechał zobaczyć Narobił mi apetytu.
Po pierwsze podróż koleją transsyberyjską. Choć to pewnie uda się zrealizować dopiero kiedy moje córki będą dorosłe.
Salvation Mountain w USA
Zhangye w Chinach
Islandia (bez konkretów, po prostu)
Moskwa
Gruzja
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).