hmm tylko tu uwaga mała z wyglądu mi sie marzą tylko alufelgi i gleba lekka, a mechanikę ma sie rozumieć poddać tuningowi.
Są jeszcze różne sprzęty które mi się podobają ale za dluga by to była lista. ;D W każdym bądź razie był by to amerykan, japoniec albo z gwiazdą na masce (mercedes)
BMW M5 (nie jestem fanem BMW ale seria M mi sie podoba)
Nissan Skyline(moze nie najnowszy ale do tuningu idealny)
Mazda RX-7(jak powyrzej)
Lamborghini Reventón
Bugatti Veyron
Mogl bym tak do jutra ale mi sie nie chce wiec macie kilka przykladow.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
godson90
Wysłany:
2008-01-27, 00:30
Tak więc ...
m@tarci, bema M5 jest dosyć dziwna. Ma doklejany tył,stylistyka wnętrza jest do bani no i te okropne kształty nadwozia.
Nissan Skyline jest też do bani bo to Nissan Serio... każdy nissan może wyglądać ale żeby nim jeździć to trzeba być albo księdzem albo farmerem. Ta marka jest totalnie zła.
Bugatti Veyron to samochód szybki ale jednak coś mi w nim nie pasuje. Nie nadaje się na PL drogi i jest stanowczo za szybki.Nie ma przyjemności z jazdy... te 400 km/h nie robi na mnie wrażenia.Jest to "samochód kamikadze"
Reszta samochodów jest spoko... Mazda jest piękną marka,Lamborghini jest boskie i trzeba je kochać.
Ja osobiście mam peugeota 607 i Dodge Caravan.
Do Caravana nic nie mam bo to typowo amerykański samochód(jest to amerykańska wersja)Ma skóre,podstawki na napoje,pełną elektryke itd.
W zasadzie nic w nim nie trzeba robić ;D
Peugeot jest troszeczke gorszy... jest to francuski samochód który dziwnie wygląda. Tył ma tak zryty że SZOK ;]
Chociaż ma nowa generacje silnika diesla 2.5 który chodzi tak cicho jak benzyna to i tak samochód jest zły. Właściwie tylko silnik w tym samochodzie jest spoko.
m@tarci, bema M5 jest dosyć dziwna. Ma doklejany tył,stylistyka wnętrza jest do bani no i te okropne kształty nadwozia
wiem -_-'' ...wole ja od M3 tylko ze osiagi sa wieksze ale pod wzgledem stylistyki i lini nadwozia to M3 dla mnie wygrywa ten pojedynek.
pudi91 napisał/a:
Nissan Skyline jest też do bani bo to Nissan
ehh... Nissan jak Nissan ale pod tuning dobry jest.
pudi91 napisał/a:
trzeba być albo księdzem albo farmerem
Na szczescie nie jestem ani tym ani tym i napewno nie bede.
pudi91 napisał/a:
Ta marka jest totalnie zła
''Czasem maly czasem duzy ale zawsze to biust a gust to gust''
pudi91 napisał/a:
Bugatti Veyron to samochód szybki ale jednak coś mi w nim nie pasuje
pudi91 napisał/a:
Nie nadaje się na PL drogi
To chyba nie w nim tylko w naszej ojczyznie
pudi91 napisał/a:
jest stanowczo za szybki
WTF?? no i?? ja np. noe bede wyciagal z niego 407km/h ale jego moc to jest to juz samo przyspieszenie starczy na poczatek i dotego moment obrotowy , wystarcze ze bede jechal 300km/h ale z jaka moca i bez wiekszych oporow a nawet nie bede dlugo czekal az osiagne ta predkosc.
no a tak na marginesie to u mnie 60% drog(a tych drog nie malo) jest bez ograniczen
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
godson90
Wysłany:
2008-01-27, 10:05
Może i przyśpieszenie ma dobre ale jest to samochód samobójca. Jedziesz chwile i nagle... masz 300km/h !
Happek [Usunięty]
Wysłany:
2008-01-27, 10:32
Gdzie na naszych drogach 300km/h bądźmy realistami. Ja do nissana nic nie mam np 350Z boski sprzęt
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).