Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
lapavlo, niestety każda, są takie co Ci powiedzą, że jak ważą 50 kilo to dla nich za dużo. Mi to tam nie przeszkadza jak dziewczyna że tak to określę ma więcej ciałka bo jest więcej po prostu do kochania i nigdy nie mówie że dziewczyna jest gruba.
______________________________________________________ Czy trzeba być głupcem aby dostrzec pragnienia innych ?
Wysłany:
2010-04-30, 15:33
Soulo napisał/a:
bo jest więcej po prostu do kochania
Szkoda, że tak daleko mieszkasz XD
Na swoje usprawiedliwienie mogę dodać, że nie widać po mnie, że ważę ile ważę Ludzie mówią, że ważę o 10kg mniej, niż w rzeczywistości. Nie wyprowadzam ich z tego błędu, niech żyją w słodkiej niewiedzy
Ale ostatnio strzeliłam sobie gorset wyszczuplający, a co! Jak się ścisnę, będzie 90/60/90, ha!
Rododendron, wiesz ja jestem inny od całej reszty facetów po prostu mam inne podejście do wszystkiego A co do ściskania to trochę raczej niewygodne a na siłe wymiarów nie ma co robić
A o zdjęcie nie będę pytał
______________________________________________________ Czy trzeba być głupcem aby dostrzec pragnienia innych ?
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2010-04-30, 19:46
Rododendron nie podpuszczam cię ale nie wstawisz tutaj swojego zdjęcia
Rododendron nie podpuszczam cię ale nie wstawisz tutaj swojego zdjęcia
lol?
ja ważę za dużo, yeah! od zawsze mi wpisują w karcie zdrowia 'nadmiar masy ciała', a jakoś chętnie wrzucam gdzie popadnie moje zdjęcia xD
więc to jedno do drugiego chyba nijak się ma ;D
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2010-04-30, 20:03
Yzojo chyba nie zrozumiałaś o co mi chodziło pisząc posta wyżej po prostu chciałbym zobaczyć zdjęcie, bo nie widziałem w galerii użytkowników
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).