Haha, zapewne jakbyś był zmuszony to byś nie patrzył na to czy to facet czy kobieta. Typowo męskim zawodem jest na pewno górnik, a może nie typowym ale w większości zdominowanym przez kobiety jest zawód hostessy
piotr-ek2408 Blogger.Klub
Dołączył/a: 16 Maj 2014 Posty: 16 Miasto: Polska
(...)Wchodząc do samolotu, dowiadujemy się, że za sterami usiądze kobieta. Panika, czy obojętnośc?
Mi opowiadała znajoma kobieta pilot, że Ona przedstawia się przez mikrofon dopiero, gdy samolot już wystartuje, bo niektórzy byliby zdolni wysiąść, gdyby się o tym dowiedzieli na ziemi.
Mi opowiadała znajoma kobieta pilot, że Ona przedstawia się przez mikrofon dopiero, gdy samolot już wystartuje, bo niektórzy byliby zdolni wysiąść, gdyby się o tym dowiedzieli na ziemi.
Jeszcze się nie spotkałem z PANIĄ pilot.
Co do kobiecych zawodów to: położna, sekretarka, pielęgniarka
Męskie: drwal, górnik, murarz, spawacz
______________________________________________________ Gdy Twoje trzecie oko ma zeza
Facet nigdy mi nie pasował na ginekologa. Nadal nie pasuje...
Facet jest zawsze lepszym ginekologiem. Będzie delikatniejszy i ma lepsze wyczucie. Babeczka lepiej się sprawdzi tylko u nastolatek, które wstydzą się badania przez mężczyznę.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).