Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2007-07-01, 23:40
Ja widziałam Shreka 3 i niesety, fabuła jest słaba, nawet bardzo. Ciągle czekałam aż akcja przyśpieszy, albo zdarzy się coś nieoczekiwanego. Niestety, film bardzo przewidywalny. Całe szczęście, polskie dialogi go uratowały pod względem śmieszności. Polska wersja jak zwykle na najwyższym poziomie.
Cytat
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata``
Słyszałam, że braki w fabule pokryli akcją i efektami specjalnymi. Moja przyjaciolka mowila, ze nie mogla się doczekać końca tego filmu. Tak więc zaczekam na wersję DVD.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Ja nie dawno oglądalam `Wzgorza maja oczy 2` ..
Takii sobie fillmmm.
Wedlug mnie pierwsza częśc była lepsza.
tancerka [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-08, 14:12
Wczoraj Miasto Aniołów.
Zakochałam się.
Z Kejdżem i Rajan.
Nie lubię Kejdża, bo jest brzydki (; D), ale uwielbiam jego grę aktorską.
A w tym filmie wydawał się taki smutny..
Shreka Trzeciego ostatnio oglądałem. Jeszcze zamierzam HP i Zakon Feniksa w tym bądź następnym tygodniu.
edi99 [Usunięty]
Wysłany:
2007-10-16, 11:53
ostatnio widziałem fragment takiego filmu co sie nazywa SUPERSAMIEC, naprawde niezly film, dla wszystkich co chcą sie z nim zapoznać przesylam linka http://pl.youtube.com/watch?v=gOmPK1Wbz5w czuję ze z tego filmu bedzie przebój n a miare American Pie albo i lepiej, polecam zobaczcie a nie pożałujecie
[ Dodano: 19-10-2007, 09:56 ]
Znalazlem wiecej na temat supersamca, ma wejsc do kin 2 listopada i ma powalic widzów na kolana, jego sposobem ma byc calkiem ciekawy sposób na przedstawienie dojrzewania mlodych ludzi. Chłopcy w tym filmie maja taka dzika obsesje na punkcie rysowania penisów, robia to wszedzie, bedzie z tego niezla komedia. Zapraszam wszystkich do obejrzenia filmików, zwróćcie uwage na wyraz twarzy ludzi którzy oglądnęli ten film, boskohttp://pl.youtube.com/watch?v=IK2myvrgYEI http://pl.youtube.com/watch?v=wUhreUmdmSw
kildo1234 [Usunięty]
Wysłany:
2007-10-30, 21:06
Shrek 3 - wg mnie najgorszy z calej serii. Na sile troche zrobiony.
Supersamiec - mega wypas i kupa smiechu
mikula_s [Usunięty]
Wysłany:
2007-11-06, 20:31
Byłam na na prawdę zabawnym filmie "Supersamiec" - polecam go wszystkim którzy lubią się śmiać nawet z byle czego, mimo iż premiera była 2 listopada, nie długo pewnie pojawi się ten film na DVD.
______________________________________________________ Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby,
brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie.
— George Bernard Shaw
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).