Nie cierpię polskich produkcji. Erotyczne sceny, przekleństwo zamiast przecinka.
Komedie romantyczne jeszcze ujdą, ale te w stylu "Tylko mnie kochaj", czy "Ja Wam pokażę".
Pamiętam jak oglądałam Lejdis (sorry za pisownię ). Film może zły by nie był, ale te "no wiesz k***a, może zrobimy k***a..." sama przeklinam, ale w filmie to, aż się źle słyszy jeszcze z ust kobiet ;/
______________________________________________________ Mamspired- parentingowy blog lifestyle.
Imię: Katarzyna
Wysłany:
2012-12-27, 23:34
Był taki film, że dwoje młodych ludzi chciało zabić starszą panią, to było żałosne.
No i "Funny Games", w ogóle mi się nie spodobał przekaz tego filmu.
A co do Lejdis, to wyłączyłam po dwudziestu minutach...
Najgorszym filmem dla mnie jaki przyszło mi oglądnąć było Tajne przez poufne. Czytałam opinie na temat tego filmu i niektórzy uważają go za dobrą komedię, dla mnie nie jest niestety śmieszny.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).