Jeden z moich ulubionych seriali, według mnie twórcy stanęli na wysokości zadania i dokonali czegoś wielkiego, zwłaszcza z finałem. Wszystko dopięte na ostatni guzik, wyjaśnia wszystko,nad niczym się później nie zastanawiasz. Satysfakcja gwarantowana.
+ tak jak większość, uważam że Skyler to najbardziej irytująca postać serialu XD
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
dowiemy się pod koniec roku, chociaż nie oczekuję od tego zbyt wiele.
A ja właśnie myślę, że twórcy są świadomi tego, że większość podchodzi do tego sceptycznie i na przekór wszystkim stworzą godny komedio dramat z wieloma follow upami do serialu. A, że z tematu BB da się wyciągnąć komediowe wątki udowodnił chociażby:
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
to jest taka sama klasa postaci jak Vader, Voldemort, Róża (z "Cudzoziemki"), itd.
czyli bardzo pozytywna.
WW miał głupie, nudne życie, żerowano na jego wiedzy i non-stop go upokarzano. to nie była tylko chęć zabezpieczenia rodziny, to była zemsta, w której mu kibicowałem.
jeżeli stoimy po stronie zła, to jak najbardziej pozytywna. Zemścić można się na wiele sposobów, to co zrobił główny bohater raczej do szlachetnych nie należy ;-)
Jeden z najlepszych seriali jakie do tej pory oglądałem. Natknąłem się w sieci na prezentacje graficzną (ktoś stworzył taki projekt polegający na tym, że jeden obrazek odpowiadał jednemu odcinkowi) warto poszperać bo super wyszło.
______________________________________________________ Gdy Twoje trzecie oko ma zeza
valdek86 [Usunięty]
Wysłany:
2014-07-16, 14:10
Ja też jestem wielkim fanem "Breaking Bad", i początkowo darzyłem Waltera sympatią i usprawiedliwiałem sobie jego zachowanie, ale faktycznie później przerodził się w takiego typowego gangstera i przestała mu przyświecać już ta początkowa idea, że robi wszystko dla rodziny.
A słyszeliście, że powstaje spin-off o Saulu Goodmanie, historia sprzed akcji w Breaking Bad. Może być śmiesznie, bo teksty Saula zawsze mnie rozbrajały
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).