Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
Smutne jest to, że jak już kogoś polubiłem to go koszą. Jednak jak bardzo fajnie być tak zaskoczonym w filmie. Przypomina mi to zabieg, który był wprowadzony w filmie "Drugie oblicze", gdzie mniej więcej w połowie filmu, tragicznie ginie główny bohater.
Intryga, polityka, strategia... Czasami przebywając na tych dworach w tych wszystkich komnatach czuję się bardzo zmęczony, zmęczony tymi zawiłościami i chcę zrobić sobie przerwę, jednak nie polecam dłuższych przerw, bo później ciężko sobie zrekonstruować przebieg zdarzeń, dlatego niekomfortowe są przerwy między sezonami. Dlatego choć jestem na bieżąco, żałuję w tym przypadku, że nie poczekałem na kompletny serial, aby wciągać go systematycznie.
Nie mogę się doczekać nowego sezonu. Trailer wyglądał obiecująco. Najbardziej czekam na ślub Jeffreya i Margaret. Ci co czytali książki wiedzą dlaczego
Wysłany:
2014-04-03, 03:09Game of Thrones season 04
Premiera nowego, czwartego sezonu tuż tuż - 6 kwietnia 2014. Całe szczęście, bo wiele serii się już pokończyło i nie mam co zapuszczać przed snem.
Dla tych, którzy nie znają i zastanawiają się nad obejrzeniem oraz tych, co czekają na nowe odcinki:
Honest Trailer - Game of Thrones
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
ImiÄ™: Piotr
Wiek: 42 Dołączył/a: 10 Wrz 2014 Posty: 25 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-09-19, 17:52
Według stronyHBO Watch kolejny 5 sezon Gry o Tron startuje na wiosnę 2015 za 189 od dziś, a na stronie HBO można znaleźć prezentacje nowych aktorów którzy będą grali nowe postacie w 5 sezonie większość to postacie z Dorn.
Więc do tego czasu żegnam się z wami staropolskim Valar Morghulis .
Według stronyHBO Watch kolejny 5 sezon Gry o Tron startuje na wiosnę 2015 za 189 od dziś, a na stronie HBO można znaleźć prezentacje nowych aktorów którzy będą grali nowe postacie w 5 sezonie większość to postacie z Dorn.
Więc do tego czasu żegnam się z wami staropolskim Valar Morghulis .
Eh, daleko jeszcze... Serial daleko, premiera książki jeszcze dalej.
Pierwsze dwie serie obejrzałam w kilka dni. Trzecia już szła wolniej: nie więcej niż dwa odcinki i to tylko w weekend. Teraz po 2 odcinku 4 serii nie wyobrażam sobie narzucać takiego tempa jeszcze 8 odcinków. Przeczekam przez zimę
______________________________________________________ Mamspired- parentingowy blog lifestyle.
Uwielbiam. Jest to jeden z 3 seriali, które oglądam. Z początku myślałam nad przeczytaniem książki, ale jednak wyjatkowo wolę w tym przypadku serial. Zwykle ksiażki stały nad wersjami filmowymi, ale tutaj jakoś nie mogę się przemóc.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegÅ‚y. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegÅ‚y. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum