Kupiłem niedawno wraz z dodatkiem i przechodzę właśnie fabułę. Na razie drugi akt i już zdarza mi się ziewać z nudów, ale prę do przodu. Jak skończę, to pewnie zrobię jedno-dwa taxi ze znajomymi i zacznę cisnąć postaciami sezonowymi w multiplayerze.
Gra sprawdza mi się idealnie jako odpoczynek po długich sesjach w StarCrafcie - znacznie mniej trudnych decyzji do podejmowania, a nieporadność w obsłudze klawiatury i myszy nie boli aż tak bardzo.
A póki co, to się wkurzyłem i stwierdziłem, że totalnie nie umiem grać witch doctorem. No więc tłukę fabułę jeszcze raz od nowa, tym razem demon hunterem i teraz jest łatwo i przyjemnie.
Imię: Paweł
Dołączył/a: 28 Wrz 2015 Posty: 14 Miasto: Rzeszów
Wysłany:
2015-10-16, 20:21
80% graczy weteranów twierdzi, że diablo 3 to wielki fail blizzarda. No oczywiście grając w drugą część i czekając ponad dekade na koleją gracze spodziewali się czegoś lepszego. No ale cóż w międzyczasie wyszedł konkurent diablo - Path of Exile, który dorównywał wielkiemu blizzardowi. Ba dalej dorównuje
______________________________________________________ bez-aluzj.pl - coś o życiu
dogrosza.pl - coś o pieniądzu
iluzjazmyslow.pl - coś o wszystkim
poranny-trening.pl - coś o sporcie
technologia-jutra.pl - coś o technologii
Imię: Dorota Pomogła: 1 raz Wiek: 29 Dołączyła: 05 Wrz 2015 Posty: 47 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2015-10-17, 13:02
Aż dziw, że mi ten wątek umknął Diablo 3 na pc praktycznie nie ruszyłam, ale za to na ps3 i ps4 mam skończoną podstawkę z dodatkiem i nabite parędziesiąt godzin. Ba, to chyba jedna z niewielu gier tak naprawdę, którą połknęłam z taką przyjemnością i to przez dość długi czas.
Według mnie gra po wszystkich aktualizacjach stała się bardzo grywalna. Został mi koszmar do przejścia na ps3, ale nie wiem kiedy to zrobię ze względu na przesiadkę na nową generację. Jedynym minusem w wersji konsolowej (niech mnie ktoś poprawi jeśli tez już tak jest na pc) to wycięcie domu handlowego.
Niedawno mnie również udało się zakupić DIII ale bez dodatku, przeszedłem magiem (czy jak się tam zwał) i powiem, że fabuła mnie nie powaliła a tak gdzieś od połowy II aktu wszelkie walki wyglądały tak samo - 1, max 2 czary i od czasu do czasu z pałki...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).