Na pewno Settlers dla fanów teraz można pograć online-fajna sprawa
Enii Blogger.Klub
Wysłany:
2013-03-15, 09:01
Ja miałam Amige . Z ulubionych ( te co pamietam) Cannon Fodder, Lotus, Toki, Mortal Combat, Pinball Dreams, Fantasies ,Super Frog,Turrican, Jetsonowie. Była tez taka co chodziło sie rycerzem po zamku i trzeba było gryfy zabijac ( Polska produkcja, tytułu nie pamietam)
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ja uwielbiałam Króla Lwa, jakoś rok temu udało mi się odpalić DOSboxa i sobie przypomnieć dzieciństwo Podobnie było z Księciem i Tchórzem, Neverhoodem i Raymanem.
Grą wszech czasów są dla mnie Heroes III, absolutny hit, pozycja po którą w dalszym ciągu sięgam z miłą chęcią. Ostatnio nawet przechodziłam Heroes III Chronicles, które polecam
Ze starych gier pamiętam jeszcze Wormsy i GTA i te długie godziny spędzone przed monitorem wraz z kuzynem.
Settlersi, Baldurs Gate I i II ( przed wyruszeniem w drogę należy zebrać drużynę!), Neverwinter Nights, Icewindale...
Ah no i jakże mogłabym zapomnieć o serii Tycoon! Też do tej pory w to gram
Zeus Pan Olimpu, Cezar i Faraon!
Pamiętam jeszcze, że jak się jeździło nad morze to w namiotach z grami video zawsze stał automat z grą o Asterixie i Obeliksie, Contra i Mortal Kombat
Jest wiele wiele gier które wspominam z przyjemnością
Ze starych gier, takie naprawdę starych, gdzie możecie rozróżnić piksela na pikselu to:
-Warcraft 2. Bardzo dobry podkład dźwiękowy, interesująca linia fabularna, której podjąć się można ze strony dwóch frakcji - ludzi i orków. Z takich starych gier to tylko to mogę polecić, jeśli ktoś ma czas i zacięcie na archeologię.
Karoll9
Wysłany:
2014-03-12, 11:34
A grał ktoś z was w Orginal War ? Stara gra nigdzie nie spotkałem się z taką mechaniką ponownie. Połączenie strategi z RPG naprawdę fajna. W dzieciństwie całe dnie w to grałem
Gattsu [Usunięty]
Wysłany:
2014-05-12, 16:59
Moja ukochana "stara" gra to Tony Hawk's Pro Skater 2. Na samym graniu w demo poświęciłem dziesiątki godzin. Dalej mam na dysku i czasem odpalam dla relaksu
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).