Jasna8
Blogger.Klub
|
Wysłany:
2013-03-12, 17:06
|
|
|
Htsz napisał/a: Gdyby forum na siebie zarabiało albo jakby tutaj było więcej osób, które pomagają innym to nam się wiele kwestii rozwiązuje samo. Za pieniądze z reklam inwestowałbym w dodatki lub lepszy skrypt forum a pomocnicy pozwoliliby zredukować limity do minimum np. 1-5 postów.
Wracając do RSS - w zeszłym roku (chyba? nie pamiętam) dodałem feedburnera w nagłówku i według jego licznika nie ma zbyt wielu osób, ale tematy pojawiają się także w różnych miejscach (blogi, strony). Z uwagi na to, że jestem przywiązany do tego miejsca wklejam gdzie tylko mogę. Wrzucam go nawet do plików functions.php w szablonach, które robię pod WP
a dyskusję rozpocząłem by poznać Wasze zdanie, bo mi osobiście przeszkadza 10 postów pisanych pod rząd w dziale powitań, gdzie większość jest w stylu no cześć. Nie mam natomiast nic do takich, gdzie ktoś czyta cudze wypowiedzi i nawiązuje do nich, zadaje pytania. Niestety to rzadkość wśród nowych (a i starym zdarzy się nie napisać nic poza hej). Jak znacie lepsze rozwiązanie to lub nie widzicie w tym problemu (że jeden nabija puste posty a drugi rzeczywiście próbuje coś wnieść) to dajcie znać
Jestem zwolenniczką otwierania się a nie zamykania.
Im mniej zakazów i nakazów tym lepiej.
O mały włos nie zrezygnowałabym z wejścia tutaj jak zobaczyłam , że nic nie mogę
Uważam ,że forum jest bardzo wartościowe,
więc się zaparłam i jestem
Ale nie jest to moje pierwsze forum, mam doświadczenie.
Nie wiem czy innych nie odstrasza jednak to ,że trzeba zaliczać posty ...
|
|