Jak wam się podobają te prace?, co jest w nich ciekawego?, jakie widzicie plusy danego układu?, co wam nie pasuje / przeszkadza? - np. powoduje, że danego szablonu byście nie pobrali.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Szablon z Edwardem jest zdecydowanie moim faworytem. Jednakże, byłby wprost idealny, gdyby nie było na nim... samego Edwarda;], no ale coś za coś;). Layout z chmurkami również jest sympatyczny, taki przyjemny dla oka.
______________________________________________________ Cześć, jestem nowa. | Last.fm
"I have a very low tolerance level for other peoples stupid bullshit. [...] Dumb shit, trivial shit, shit you're not even remotely interested in! [...] God, people are fucking boring!" - G. Carlin.
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2009-11-25, 17:09
Jeśli mogę coś powiedzieć, to szablony bardzo ładne, ale za pstre.
Za dużo w nich tych wszystkich dodatków, udziwnień, mimo że są minimalistyczne.;)
A najbardziej podoba mi się ten, który Krzyśkowi też się podobał.;p
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
za proste, ale za dużo udziwnień trochę dziwna wypowiedź a jakich udziwnień jest za dużo ? co według Ciebie by sprawiło, ze szablon nie będzie za prosty
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2009-11-25, 17:53
Htsz, ja nie powiedziałam za proste ale za pstre.; p
Mam nadzieję, że Inez, Emm czy inny twórca mnie nie zlinczuje.;p Dajmy ten szablo z Edwardem, ładna kolorystyka, ładnie skomponowane zdjęcia i te chmurki ale nie rozumie po co jest takie "pogrezdanie mazakiem"?
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
jestem za feels_like_heaven
jest estetyczny, miły dla oka, czytelny
charakteru nadaje rozstrzelona czcionka, która podkreśla delikatność projektu
bardzo ładnie : )
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).