Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
jeżeli po próbie przejścia na jakąś podstronę wracasz na indeks to oznacza, że dodatek jest obecnie nieosiągalny. Dawno temu przestało działać trochę rzeczy na tej stronie a od kiedy zostałem tutaj sam nie ma komu się tym zająć. Trzeba mi jakiegoś znawcy JavaScript, sam na razie raczkuję w tych sprawach.
działa generowanie kalendarza i licznika od / do daty a także zegarki.
Kiedyś mieliśmy świetny dodatek to prezentowania własnych statusów GG, ostatnio trafiłem na pewien trop, więc może uda mi się go przywrócić. Przy okazji spróbuję urozmaicić też generator kalendarzy.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegÅ‚y. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegÅ‚y. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum