Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-06-26, 14:45
Jak na razie wszystko pieknie brzmi w teorii, a dla mnie zawsze wazniejsza jest praktyka. Jak na razie nie widzimy efektow tej kilkumiesiecznej pracy. Nie wiem po co sie rozwodzic nad czyms, co jeszcze nie istnieje. Jak ustalam cos z innymi, co dotyczy naszej strony to zabieramy sie za prace, a nie omawiamy tego kilkanascie razy, to nie jest kolko filozoficzne
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Jak na razie nie widzimy efektow tej kilkumiesiecznej pracy
i to tylko moja wina ?
a sortujecie prace ? poprawiacie kodowanie ? samo wstawienie zmienych mozna zrobić na końcu
za kazdym razem jak o coś pytałem to kurzyło się bez konkretnej odpowiedzi większości grupy - zrozumiałem w ten sposób, ze wszystko mam zrobić sam, a skoro tak, to nie licz, że to się pojawi jutro, za tydzień, czy miesiąc
Frozen Lust napisał/a:
Nie wiem po co sie rozwodzic nad czyms, co jeszcze nie istnieje
ja czekalem od wielkanocy aby mieć się nad czym rozwodzić (dostawy prac), ale się nie doczekałem.
profesionalizm, o którym tak wspominano wiele razy nie polega na ciągłym zgadywaniu co się może spodobać, tylko na wiedzy w tej dziedzinie i odpowiednim jej wykorzystaniu
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2006-06-26, 15:18
Nikt ci w ciemno nic nie da. A niektorym, byc moze, znudzilo sie czekanie
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-06-26, 15:31
np. mnie.
izadora, dawno nie widziałam Cię na forum pojawiaj się częsciej
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-06-26, 15:32
JA nie raz pytalem sie czy cos pomoc. Przebralem dwie kategorie najwieksze juz ale jakos nikt tego nei wykorzystal. Wiec nie mow ze nei masz rąk do roboty.. Znudzilo mi sie te czekanie i nie bede bezczynnie siedziec, dlatego neidlugo rusza nowa wersja inventive
Przebralem dwie kategorie najwieksze juz ale jakos nikt tego nei wykorzystal
ja za projektantów ich własnych szablonów przerabiać nie będę , poza tym przebieranie kategorii służyło wiedzy na temat tego ile szablonów z linkup pozostanie i jakimi szablonami trzeba się zająć w sposób, który opisałem wyżej, zrobiliście takie przebieranie na inventive ?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Wysłany:
2006-06-26, 16:31
Nie, nie zrobilismy i nie zrobimy.
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-06-26, 16:32
Htsz chyba nie sadzisz zematka jest w stanie wywalic swoje dziecko ? Zaden designer nie wyeliminuje swojego szablonu - tak zawsze bylo i bedzie. Dlatego my zajelismy sie szablonami blogowicza. Teraz czekamy na was. I tak bylismy w gorszej sytuacji bo waszych szablonow jest od ch*** i ciut ciut, a naszych o wiele mniej.
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
widocznie chyba jako jedyny jestem odpowiednio krytyczny do swoich prac.
dobra wyszlo ze kazdy kazdego wini za lenistwo (nietrafne okreslenie, ale podobne w skutkach) - problem powolnej produkcji portalu istniec bedzie jeszcze przez jakiś czas, moron ma egzaminy a ja mam pewien problem natury bytowej. to tyle z offtopu.
wracajac do tematu, nie do konca chyba pokrywamy się w pojmowaniu tego o czym pisałem, ale niech będzie, wszystko wyjdzie to podczas pierwszych prób dodawania prac - o ile do nich dojdzie.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).