niestety nie brakuje kolejnych osób, które robią dokładnie tak samo, czyli po wrzuceniu szablonu na bloga kasują stopki autorów (nie tylko naszych szablonów).
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Anna
Wysłany:
2009-10-08, 21:29
mogę wznowić temat?
jak się dowiedzieć, że ktoś zakosił szablon? sama nad swoim ślęczę od dłuższego czasu (powolna amatorszczyzna... ale za to moje i jak JA chcę:)).
oczywiście pod warunkiem, ze ktoś nie zmieni sobie adresu obrazka na głównej tuż po zakoszeniu... bo tak, jak mniemam, jest to zrobione?
______________________________________________________ męczy się człowiek lenn męczy
znów zeń jest rzeczy niepotraf
niepewny cozrobień
yeń
(Białoszewski [twórczo przetworzony])
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
wytwórnie muzyczne narzekają na ludzi, że ci pobierają ich utwory z sieci zamiast legalnie kupić je w sklepie. Niestety same także nie mają czystego sumienia. Jakiś czas temu trafiłem na fotologa Fandango Records i zaciekawiła mnie ich szata graficzna.
Jak się okazało przerobiono mój szablon na własne potrzeby i skasowano informację o źródle. Napisałem więc komentarz a potem także maila. Miałem okazję wymienić parę zdań z Miuoshem, ale niestety forma odpowiedzi sugerowała, że nic wielkiego się nie stało przecież. Blog jest dla nich martwy i szablon miał być skasowany, jednak tak się nie stało.
podobnie jest z nowymi blogami na fotologu (te głównie przeglądam). To, że link do naszej strony jest w panelu zmiany wyglądu przynosi także minusy. Osoby świeże na stronie wklejają nasze prace i kasują stopki, wysyłam im komentarze, ale z niektórymi chyba trzeba będzie bez ceregieli załatwiać sprawę.
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2010-04-11, 22:39
http://onlytears.blog4u.pl/
usunięta stopka.
jeszcze bym zrozumiała zmienienie stopki na swoją, ale nie pozostawienie śladu po niej?
czemu ma to służyć? oO
niektórym się wydaje, ze jak zmienili obrazek na szablonie to licencja ich już nie obowiązuje ;] no ale niebawem skończą się żarty, niektórzy już widzą efekty wiosennych porządków na swoich blogach
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).