Ja miałem 260 filmów z przerożnych koncertów z lat 80 i 90, włoskich artystów. Cieszyły się dużą popularnością, i wstawiłem filmik z top trendy i zawiesili mi konto. i poszło się wszystko bujać ;||
Tak czy siak, powinni kontom z dużą oglądalnościa i istniejące jakiś czas wysyłać jakieś ostrzeżenie, że został złamany regulami i konto zostało tymczasowo zablokowane do usunięcia nielegalnej treści lub sami ją usuwać przy pierwszej wpadce. A nie ot tak blokować konto i sajonara. Bezsens.
Dołączył/a: 17 Sty 2009 Posty: 74 Miasto: z planety Ziemia
Wysłany:
2009-07-23, 19:36
jupiland, jeżeli wrzucamy na youtube coś co do czego nie mamy praw autorskich no to się nie powinniśmy dziwić jeśli bez ostrzeżenia wyleci. Ryzyk fizyk
chyba że jaki "underground"
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).