Nie przechowuję mejli w skrzynce, bo mnie denerwują, także najstarsza wiadomość pochodzi z dzisiaj Ale najstarszego mejla mam od 2002-08-08 10:07:39 drugi mój mejl już z imieniem i nazwiskiem mam od 2006 roku.
Do niedawna posiadałem na swojej skrzynce maile z 2009 roku:) Jednak któregoś dnia z nudów zdecydowałem "posprzątać" w swojej skrzynce, więc aktualnie mam wszystkie nowe.
Najstarszy mail z folderu archiwum (tam przechowuję ważne maile) mam z 27.04.2005 roku (onet) dotyczący rejestracji na portal szkoleniowy (transakcje GIIF).
Pewnie miałem starsze maile, ale je wykasowałem w ramach opróżniania skrzynki.
______________________________________________________ Myślę, komentuję, zadaję pytania, próbuję poczuć to co czują inni, wyjaśniam, chcę zrozumieć. I o tym właśnie piszę.
http://www.stojacwkorku.blogspot.com/
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).