Ojojoj i jeszcze trochę np. z dupy, nesia25, nisiax83, dulcecandy, Weronika Załazińska moja ostatnia obsesja, LekkoStronniczy, Wybuchające beczki itd. i wiele więcej
Ja ograniczam się do Abstrachuje TV i Dema (Okruchy ogarniętości ) więcej nie jestem w stanie ze względu na ograniczone zasoby czasu ;P
A ogólnie to na YT preferuję muzykę
Sam tworzę i subskrybuję kanały, które tematycznie związane są z tym, czym sam się zajmuję.
1.surgepolonia
2.Polimaty
3.How to Survive
4.PrzygodowaTV
5.sietra
6.SciFun
7.Adventurers
8.Stowarzyszenie PERKUN
9.Bożka Urbex
10.Piernik Pieczony
11.Irydius
12.Remains of the Past
13.Urbex Polska
14.Tube Raiders
3/4 pewnie nie znaliście, bo są to kanały z widownią mniejszą niż 1000 osób, a szkoda, bo każdy z nich prezentuje coś naprawdę ciekawego
______________________________________________________ ,Studiowanie historii przygotowuje raczej do rozumienia teraźniejszości, niż do uciekania od niej w zamierzchłą przeszłość. " ~/Elizabeth Kostova
goodforyoudp Blogger.Klub Pomogła: 1 raz Dołączyła: 31 Sie 2014 Posty: 123 Miasto: Gdańsk
Wysłany:
2016-04-24, 16:43
Subskrybuję zaledwie kilka kanałów: Mimi Ikonn, Alex Ikonn, Elżbieta Krzyżaniak-Smolińska, Ania Brzegowa Joga fusion, Nissiax83, From Head To Toe. Koniec ;P
______________________________________________________ Beauty and Lifestyle Blog - dpblog.pl
Subskrybuję bardzo dużo kanałów makijażowych z Polski i z Niemiec np. Mimiseelen albo Karolinę Zientek
A także kilka paznokciowych, np. Simply Nailogical albo Yagla.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).