Inez
Blogowicz.Friend
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2009-12-20, 13:37 Snajper.net
|
|
|
Poszukiwałam jakiegoś programu, który skutecznie pomaga w licytowaniu różnych rzeczy na aukacjach na Allegro i znalazłam coś takiego:
http://www.snajper.net/
Przyznam szczerze, że to całkiem niezły pomysł. Rejestrujemy się tam, wybieramy serwis aukcyjny i wklejamy link do aukcji, którą chcemy wybrać. W odpowiednich okienkach wpisujemy maksymalną kwotę, jaką chcemy dać za dany przedmiot i ile sekund przed końcem mamy wrzucić ofertę.
Do znalezienia takiego programu zainspirowała mnie dobra koleżanka, która chciała zalicytować buty a była wtedy ze mną... Zadzwoniła do taty, poprosiła go, żeby zalicytował za nią bo zapewne nie zdążyłaby wrócić do domu przed końcem aukcji a ten po prostu zapomniał... Z tym programem nie ma tego problemu .
Jedyną wadą tego serwisu jest konieczność płacenia za tak zwane "strzały". Nie są to oczywiście jakieś niebotyczne sumy, ale jednak. Ważnym jest też fakt, że liczą się tylko TRAFIONE strzały, czyli jeśli nie uda Wam się wygrać aukcji nie płacicie . Pocieszę Was jednak, że kilka pierwszych "strzałów" jest zupełnie za free .
|
|