godson90
Wysłany:
2009-03-26, 22:11
Tak więc mam konto na allegro już dłuższy czas... a ma je właściwie mój ojciec ale ja z niego częściej korzystam
Na allegro kupuje często ubrania, buty i różnego rodzaju zabawki
Jeszcze nigdy się nie spotkałem z jakimś oszustem... a wiecie dlaczego? Bo czytam komentarze i wam radzę to samo.
Jasną sprawą jest że jeśli gościu ma 25 negatywów na 30 komentarzy to nie kupię u niego towaru.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-03-27, 13:50
pudi91 napisał/a:
Jeszcze nigdy się nie spotkałem z jakimś oszustem... a wiecie dlaczego? Bo czytam komentarze i wam radzę to samo.
Jasną sprawą jest że jeśli gościu ma 25 negatywów na 30 komentarzy to nie kupię u niego towaru.
ja kupuję zazwyczaj u "super sprzedawców" jednak to że mają powiedzmy 700 pozytywów, nie oznacza, że nigdy w życiu nie dojdzie do żadnej pomyłki. Człowiek to tylko człowiek...
godson90
Wysłany:
2009-03-28, 16:09
Krzysiek napisał/a:
nie oznacza, że nigdy w życiu nie dojdzie do żadnej pomyłki.
Nawet gdyby pomyłka miała miejsce to "super sprzedawca" zawsze Ci towar wymieni.
Ja robiłem, robię i będę robił zakupy w internecie )
Ja kupuję przez internet i jeszcze się nie zawiodłem. Od jakiegoś czasu (od września), na robieniu zakupów przez internet można nawet zarobić. Jak ktoś chciałby wiedzieć jak, to odsyłam do mojej strony. Linki w stopce.
Imię: Karolajn
Wysłany:
2012-10-13, 10:21
Kilka razy kupowałam coś na allegro i się sparzyłam. upiłam mp3, była zepsuta, kupiłam depilator był zepsuty, więc postanowiłam nie kupować już nic przez allegro ani żadne inne sklepy internetowe, wolę kupować tradycyjne, przynajmniej mam możliwość, że będzie działać, mogę obejrzeć z bliska dotknąć.
Zamówiłam też kiedyś telefon na orange.pl, też się okazało, ze jest zepsuty, gwarancja była, a oni go bardziej zepsuli i kazali płacić, więc niż ten telefon był wart, więc rzuciłam go w kąt i sobie gdzieś leży.
Rzeczy z drugiej ręki, używane kupuję w necie często na takich darmowych ogłoszeniach, poza tym allegro jeżeli chodzi o firmy lub producentów. Szukam tez grupowych, wyprzedaży... Handel taki to przyszłości, nie unikniemy już tego, Dzięki temu żyją i prosperują doskonale firmy kurierskie.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).