jak się dowiedziałam, że Michael nie żyje, to moja reakcja była dosłownie taka: łoł...
wszyscy mówią, ze był królem popu. trudno się z tym nie zgodzić, ale dla mnie był on bardziej znany z operacji plastycznych i przeróżnych skandali.
Asiek napisał/a:
zaraz pojawią się jego nowe dzieci, bracia, siostry, dziadkowie i poprzednie wcielenia. w końcu ktoś mądry stwierdzi, że Michaela zamordowano. będę szukać winnych, a tajemnica jego śmierci nigdy nie zostanie wyjaśniona.
tego się obawiam. e będzie to kolejna historia elvisa czy marylin monroe..
i będzie to kolejna historia podsycana jeszcze bardziej przez media i być może przez znajomych. modyfikowana aż do przesady. trudno będzie o nim zapomnieć.
nie wiem, ja mam tylko wizję ile osób wchodzi teraz na jutuba, żeby posłuchać jego piosenek i też móc dodać na n-k albo fotoblogu jego zdjęcie z dopiskiem: POP IS DEAD i te sprawy. przereklamowanie się robi.
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-06-26, 17:06
rashell napisał/a:
i też móc dodać na n-k albo fotoblogu jego zdjęcie z dopiskiem: POP IS DEAD
nie nienawidzę tego typu rzeczy. Właśnie weszłam na n-k i połowa moich znajomych wstawiła jego zdjęcie. Boże, z kim ja się zadaję.
Założeniem jest uczczenie pamięci zmarłego? Dla mnie skutek jest wręcz odwrotny.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Martyna Pomogła: 1 raz Wiek: 34 Dołączyła: 10 Maj 2009 Posty: 54
Wysłany:
2009-06-26, 17:37
O rany, te obrazki na nk są straszne. Myślałam, że na JP się zakończy.
Szkoda, szkoda, że nie żyje, ale nie mam zamiaru jakoś specjalnie rozpaczać.
Dla mnie był całkiem dobrym piosenkarzem. Podoba mi się wiele jego utworów i długo udało mu się utrzymać na scenie. Zawsze był charakterystyczny i wyróżniał się. Ma na swoim koncie sporo skandali, ale i mnóstwo fanów.
Keiri napisał/a:
Inez napisał/a
miglu149 napisał/a
Jego najlepszą piosenką według mnie był singiel Billie Jean.
Imię: Katarzyna Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 12 Lut 2009 Posty: 458 Miasto: Kraków
Wysłany:
2009-06-26, 17:43
szczerze mówiąc, nigdy nie przepadałam za panem Jacksonem, ale jedno trzeba mu przyznać: był on królem popu i tego tytułu mu nikt nie zabierze. na jego muzyce wzorowali się dzisiejsi idole... jedyną jego piosenką, którą zapamiętam do końca życia będzie nieśmiertelny "Thriller".
______________________________________________________ sława przemija, ale internet pozostaje na zawsze
~Ferb
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-06-27, 00:26
Asiek napisał/a:
i wierzcie mi, że billie jean nie jest najlepszą
No pewnie nie, ale od dawien dawna, jak wracam z przystanku autobusowego do domu to nucę pod nosem tą piosenkę . "She was more like a beauty queen, from the movie scene... Nanana" . Trochę mi się kojarzy z piosenką Raz Dwa Trzy pt. "Czarna Inez". Swoją drogą "Smooth criminal" (dobrze napisałam? ) też jest zaje***te.
A obrazki na NK to jest jakiś koszmar.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-07-24, 22:17
Jego postać zmieniła świat muzyki, choćby od strony teledysków. To on zapoczątkował teledyski z mini fabułą... Aś co do przewidywań z morderstwem miałaś rację
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).