Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
RoseT, nie słyszałem, ale na wykopie była ostatnio pani, która ma podobne zdolności. to chyba kwestia kasy, że ktoś taki nagrywa i wypuszcza się to w Świat
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
RoseT, nie słyszałem, ale na wykopie była ostatnio pani, która ma podobne zdolności. to chyba kwestia kasy, że ktoś taki nagrywa i wypuszcza się to w Świat
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
olapen1 Blogger.Klub
ImiÄ™: Ola
Wysłany:
2013-03-10, 19:09
To co dziś uważa sie za kicz, kiedyś bylo uważane za hit. Szczerze mówiąc, nie znam żadnych kiczowatych utworów, nigdy sie tym nie interesowałam, ale z ciekawości chyba poszukam o:
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegÅ‚y. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegÅ‚y. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum