RoseT, nie słyszałem, ale na wykopie była ostatnio pani, która ma podobne zdolności. to chyba kwestia kasy, że ktoś taki nagrywa i wypuszcza się to w Świat
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ta kobieta śmie nazywać swoją muzykę 'country'. I wiecie co? Obecne podbija nią wszelkie amerykańskie notowania. Wkurzają mnie takie niezasłużone sukcesy.
RoseT, nie słyszałem, ale na wykopie była ostatnio pani, która ma podobne zdolności. to chyba kwestia kasy, że ktoś taki nagrywa i wypuszcza się to w Świat
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
olapen1 Blogger.Klub
Imię: Ola
Wysłany:
2013-03-10, 19:09
To co dziś uważa sie za kicz, kiedyś bylo uważane za hit. Szczerze mówiąc, nie znam żadnych kiczowatych utworów, nigdy sie tym nie interesowałam, ale z ciekawości chyba poszukam o:
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).