Co do wychowania , to nawet nie chce wspominac... jak znalazlem jakas kasete w siory szufladzie i sluchalem jakiegos strasznie ciezkiego zespolu , moze przez to tera jestem nie zbyt za normalny
P.S kojarzysz mi sie przez ten avek z bialym murzynem
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
A ja właśnie kocham techno. A z zespołów i wykonawców lubię: Wet Fingers, Dj Remo, David Guetta, Jeckyll & Hyde, Atb, Benassi Bros i wiele innych. Wypisanie wszystkich zajeło by mi około 1 strone na forum.
______________________________________________________ "...Fałszywi przyjaciele są i byli i zawsze będą żyli lecz nigdy w zgodzie ze mną..."
Tobiasz, nie zrozum mnie zle i nie to ze chce ci obrazic, ale za kilka lat sam to zrozumiesz i zobaczysz, jaki byles infantylny.
Tez kiedys podniecalem sie strasznie jedna piosenka/zespolem i bylem metalem, ale to inne czasy, tez jak patrze na kilka starych postow, to mam ochote walnac sie w leb klawiatura, za to co pisalem, ale naprawde, uwierz mi, nie ma sie czym podniecac, to ze uslyszales Rammsteina, to nic jeszcze nie znaczy, jeszcze masz male pojecie o metalu, nawet ja nie jestem wielkim znawca, choc od 4 lat, siedze w temacie o ty, na forum.
Wiec moral tylko taki, jesli to chwilowy naplyw krwi, to lepiej nic nie pisac(jeszcze sam musze sie tego nauczyc :p) i gust to gusst, zreszta o gustach sie nie dyskutuje, la mnie techno ogolem i jego odmian, sa dobre dla ucha i lubie czasem posluchac, ale tez glownie slucham harcore, punk etc, czasem nawet heavy(jako szerego stylow).
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-08-27, 13:31
m@tarci napisał/a:
obiasz, nie zrozum mnie zle i nie to ze chce ci obrazic, ale za kilka lat sam to zrozumiesz i zobaczysz, jaki byles infantylny.
przeprasza, ale nie mogę się powstrzymać...
m@tarci napisał/a:
Wiec moral tylko taki, jesli to chwilowy naplyw krwi, to lepiej nic nie pisac(jeszcze sam musze sie tego nauczyc :p) i gust to gusst, zreszta o gustach sie nie dyskutuje, la mnie techno ogolem i jego odmian, sa dobre dla ucha i lubie czasem posluchac, ale tez glownie slucham harcore, punk etc, czasem nawet heavy(jako szerego stylow).
to po jaka cholere zakłada się takie tematy skoro nie powinno się o gustach dyskutować?
Nie koniecznie musi być chwilowy napływ krwi.
Dla mnie muzyka typu hip-hop, rap czy techno nigdy nie będzie dobra, gdyż drażnia moje uszy, potrzebuję zupełnie innej częstotliwości.
techno trance house? bardzo ubogie gatunki, żywcem ten zestaw z fotki pl wyciągnięty.
wolę drum'n'bass, industrial i zwykłą alternatywę z elementami elektroniki najlepiej jakiś damski wokal do tego <3.
ed. krzysiu: potrzeby słuchacza a obiektywne stwierdzenie: Dobra, jest bardzo poplątane. możesz powiedzieć: drażniąca, nierytmiczna, nieciekawa, cokolwiek, ale "nie jest dobra" to takie ograniczone trochę, takie: "fajny". o. już kończę biadolić
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-08-27, 14:06
nie będzie dla mnie dobra!! nie chodziło mi o ogół.
rashell za szybko odpowiedziałaś miałem jeszcze edytować tego posta. Jeśli chodzi o techno to aby mnie zadowolić nie może być to jakiś standard np.
http://www.youtube.com/watch?v=DOtoIBrBAYE http://www.youtube.com/wa...feature=related
te połaczenie dzwięków bardzo mi się podoba, choć to jest muzyka filmowa
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).