Jest ale nie polecam (tak, ja który niezbyt znam angielski, nie polecam spolszczenia). A to z dwóch powodów:
1) większość tutoriali opisuje angielską wersję,
2) po polsku niektóre funkcje brzmią jeszcze bardziej kosmicznie
Jest ale nie polecam (tak, ja który niezbyt znam angielski, nie polecam spolszczenia). A to z dwóch powodów:
1) większość tutoriali opisuje angielską wersję,
2) po polsku niektóre funkcje brzmią jeszcze bardziej kosmicznie
Haha to jest prawda Ja mam polską wersję bo kupowałam od polskiego dystrybutora i czasem ciężko to ogarnąć
Zgadzam się z powyższymi wypowiedziami - na angielskiej wersji lepiej się pracuje dzięki licznym tutorialom
Karoll9
Wysłany:
2014-03-12, 11:30
Wprawdzie jest polska wersja ale lepiej korzystać z angielskiej. Po jakimś czasie się przyzwyczaisz a jak będziesz tutoriale szukał to większość jest z angielskimi nazwami i po polsku będzie ci trudno to ogarnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).