zrobienie tego w paint'cie może nie jest az tak trudne jak sie wrzuci większość ale narysowanie tego na kartce jeszcze jak kolega wspomina o motywach dla mnie nie jest proste, tym bardziej że ktoś potem wzorując się na tym ma ten szalik uszyć czy jak to się mówi
Pomógł: 11 razy Dołączył/a: 31 Mar 2007 Posty: 93 Miasto: UK
Wysłany:
2008-01-22, 20:16
Happek napisał/a:
zrobienie tego w paint'cie może nie jest az tak trudne jak sie wrzuci większość
jak pisalem tak powtarzasz ale widze ze nie kumasz do konca no to ci to rozpisze
zeby wyslac posta potrzebny jest ci komputer i internet, a wiec zamiast wysylac posta z taka prosba nie latwiej i szybciej bylo by zrobic to samemu ...
internet = sciagniecie czcionki jak jej ktos nie ma ...
komp = paint (kazdy windows go posiada) ...
gostek w momecie pisania pierwszego (jak i kolejnego) posta mial dostep do tego wszystkiego ale byl zaleniwy zeby samemu to wykonac
czy ja zawsze musze trafic na obroncow ucisnionych ?
Wysłany:
2008-01-23, 17:47
Happek napisał/a:
P.S Jak to dla was banał to zróbcie koledze ten projekt i spokój będzie
jak bys czytal wszystkie posty ze zrozumieniem to bys widzial ze ten projekcik juz dawno zostal wykonany (mojego autorstwa) i jak bys go dokladnie poogladal to bys stwierdzil jakie to bylo latwe ... na przyszlosc polecam czytanie tekstu ze zrozumieniem, a jak masz problemy to popros rodzicow o pomoc ... dla ciebie wklejam go jeszcze raz (tak jak to zrobilem w poscie 6)...
jak bys czytal wszystkie posty ze zrozumieniem to bys widzial ze ten projekcik juz dawno zostal wykonany (mojego autorstwa) i jak bys go dokladnie poogladal to bys stwierdzil jakie to bylo latwe ... na przyszlosc polecam czytanie tekstu ze zrozumieniem, a jak masz problemy to popros rodzicow o pomoc ... dla ciebie wklejam go jeszcze raz (tak jak to zrobilem w poscie 6)...
lol kolednik lubisz se czasem po ludziach pojezdzic , ale fakt faktem trzeba lepiej czytac posty...
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
tylko po takich natretnych lolkow co to wypisuja nie majac racji lub nieczytajacych dokladnie postow az mnie to w oczy pali jak czytam takie posty
ta wiem cos o tym dlatego mam bana i male wakacje na moim forum(po raz kolejny )
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Happek [Usunięty]
Wysłany:
2008-01-23, 21:33
kolego tylko z tego co pamietam jak czytałem ten temat to jeszcze tego nie było, a jak nawet był ten projekt to sorka błedy się zdarzają nie jestem idealny i się za takiego nie uważam, i nie nazywaj mnie lolkiem troche kultury ja się tutaj staram nikogo nie obrażać i liczę na to samo
Wysłany:
2008-01-24, 08:51
Happek napisał/a:
i nie nazywaj mnie lolkiem troche kultury ja się tutaj staram nikogo nie obrażać i liczę na to samo
jak bys czytal posty ze zrozumieniem to bys widzial wszystko i obeszlo by sie bez niby to obrazy ... a twoje wypowiedzi to wystarczajaca obraza niewiedzy ... przestan spamowac, nabijac posty ... jak masz cos to pisz na PW ...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).