ciekawi mnie zawsze po co paintem?
po co się ograniczać do painta kiedy jest milion ciekawszych narzędzi, nie tylko cyfrowych.
a to nie jest przypadkiem pokaz swoich umiejętności? można mieć aparat fotograficzny za 20 tysięcy i dziesiątki obiektywów dających ogromne pole do popisu, ale wyzwaniem będzie zrobienie świetnej fotki pudełkiem kartonowym z dziurką i kliszą w środku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Oskar Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył/a: 03 Sty 2013 Posty: 24 Miasto: Olsztyn
Wysłany:
2013-03-19, 20:08
Wiem do czego zmierzasz i zgadzam się jest w tym skill, ale to pokaz który niewiele udowadnia. Odtworzył gościu coś w prymitywnym narzędziu i boli mnie to utrudnianie na siłę żeby tylko wzbudzić zachwyt i nazbierać komentów ooo ja bym tak nie zrobił, wow w paincie.
Żaden fotograf raczej nie uzna za szczytowe osiągnięcie i wyzwanie cyknięcie otworkowo sesji jakiejś modelce bo po co, to mija się z celem. Po to są obiektywy żylety, sprzęt za grube pieniądze itd. Skill wychodzi w kompozycji, świetle, nastroju, kadrze, pozie itd. a nie w rzemieślniczym wymęczeniu się i zrobieniu zdjęć patykiem czy najgorszym czym tylko można.
W moim przypadku gdy znów powróciłam do blogowania nie wyobrażam sobie nie mieć na komputerze Painta. Program może stary, może oklepany ale u mnie świetnie sie sprawdza. Bardzo przydaje mi się teraz, gdy jestem w trakcie robienia Nagłówka
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).