Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-06-12, 12:56
Hotaru, zanim zacząłem się do wszystkich odzywać minął miesiąc. Najpierw muszę sobie ludzi obserwować. Całkowicie się wyluzowałem dopiero... Hm... pod koniec pierwszej klasy (?)
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-06-12, 13:09
Hotaru napisał/a:
A w której klasie się przeprowadziłaś?
w drugiej gimnazjum. i to był dla mnie szok - w gdańsku chodziłam do małej, cichej szkołki katolickiej gdzie było w sumie 6 klas (2 pierwsze, 2 drugie, 2 trzecie) a potem poszłam do wielkiego gmachu gimnazjum z liceum, samych gdzie samych klas drugich było tyle co tam wszystkich.
ja na początku gadałam ze wszystkimi o wszystkim, potem nie pamiętałam z kim o czym rozmawiałam
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Zawsze starałam się być sobą i dobrze na tym wychodziłam.
Inez, tobie to wychodziło, ale nie musi każdemu. Popieram to żeby być sobą, ale jeżeli jest się roztrzepanym i zapominalskim, to można jednak trochę źle na tym wyjść będąc do końca sobą...
Popieram to żeby być sobą, ale jeżeli jest się roztrzepanym i zapominalskim, to można jednak trochę źle na tym wyjść będąc do końca sobą...
Ja żyje i mam się dobrze.
Jesteś roztrzepany i zapominalski ?
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Krzysiek napisał/a
Popieram to żeby być sobą, ale jeżeli jest się roztrzepanym i zapominalskim, to można jednak trochę źle na tym wyjść będąc do końca sobą...
Ja żyje i mam się dobrze.
Jesteś roztrzepany i zapominalski ?
Ja jestem... starałam się nie rzucać za bardzo w oczy
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2009-06-12, 15:23
Krzysiek napisał/a:
Tak i to bardzo. Kto normalny zapomina o kartkówkach
ja zawsze zapominam, ale przypomina mi sie wtedy kiedy kartke z zeszytu trzeba wyrwać
ja tam specjalnie sie nie adaptowałam, po prostu robiłam to co wcześniej i jakoś jest normalnie
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
Ewa Blogowicz.Friend
Wysłany:
2009-06-12, 15:39
Krzysiek napisał/a:
Kto normalny zapomina o kartkówkach
Ja? A kto normalny zapomina o dużych sprawdzianach czy odrabianiu prac domowych?
● Portfolio ●
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-06-12, 15:48
Hotaru, wobec tego po co udawać przez całe liceum? Bezsens... Każdy jest jaki jest i grupa go zaakceptuje albo i nie. W sumie taką dość dobrą radą jest nieocenianie kogoś od razu.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).