Imię: Karol Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył/a: 29 Maj 2013 Posty: 64 Miasto: Śląsk
Wysłany:
2013-09-09, 09:07
Coś w tym jest co na samym początku powiedział Htsz.
Ja obecnie jestem w czasie sesji poprawkowej po drugim semestrze na kierunku Górnictwo i Geologia na Politechnice Śląskiej. Kierunek jak kierunek, trzeba się uczyć jak wszędzie. Poszedłem jednak tam, bo po prostu nie miałem innego pomysłu. Drugim wyborem była Geologia na Wydziale Nauk o Ziemi na Uniwersytecie Śląskim, ale stwierdziłem, że po 3 latach lepiej mieć inż niż lic. : )
Są perełki, które już w wieku 12 lat wiedzą, że zostaną lekarzem i chodzą do klas medycznych, itd. Życie jednak weryfikuje i w wieku 18-20 lat ludzie w większości nie wiedzą co zrobić z życiem. Jest za wcześnie na studia, ale z drugiej strony jest też za późno... Kończysz studia w wieku 24 lat i co dalej? Perspektywa 40 lat pracy, której i tak w wyuczonym zawodzie nie dostaniesz. Troszeczkę szkoda.
______________________________________________________ I'm just a dreamer but I'm hanging on.
ja ukończyłem studia na kierunku Transportu na Politechnice Śląskiej, na specjalności Eksploatacja Pojazdów Szynowych. Także jeśli macie pretensje co do torów i kolei, zamieniam sie w słuch
______________________________________________________ -----------------------
"Bo świat nie jest czarno biały"
Grafitowy super że zajmujesz się szynami, bo Koleje Śląskie dzięki Tobie jeżdżą z minimalnymi opóźnieniami!
Ja studiuję rachunkowość, najbardziej nudny kierunek na świecie
YetiJasiek a.k.a Yeti, hah, może niekoniecznie bezrobotnych. ja skończyłam rok temu dziennikarstwo ze specjalizacją marketing medialny, teraz kontynuuje magistra z dziennikarstwa i ePRu i praca jest - ale po drugiej stronie kamery, czyli w gronie, o którym dziennikarze myślą "ci wciskacze dobrego wizerunku..."
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).