Wysłany:
2006-11-09, 16:01[dyskusja] zajęcia pozalekcyjne
czy wasze szkoły organizują wam czas wolny przed zajęciami i po nich ?
chodzi mi o jakieś koła naukowe / sportowe itp. i czy uczęszczacie na tego typu zajęcia ?
jak wam się podoba ich poziom ?
jak byłem w podstawówce to uczęszczałem na kółko plastyczne dość fajnie było to organizowane a i wyjścia w miasto się zdarzały do miejsc, gdzie można było podziwiać sztukę.
Chodziłem także na sks (czy jakoś tak), konkrtnie na piłkę reczną.
z czasem jednak ochota przechdziła jak i zainteresowanie tym co oferują szkoły, w liceum już nie uczęszczałem nigdzie - zająłem się prywatnie nauką robienia stron a teraz na studiach to już w ogóle (oprócz zajęć sportowych na basenie - ale to było w ramach kursów), ale to z uwagi na brak czasu chyba...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Śpiewam w chórze i chodzę na kółko geograficzne (robimy różne przedstawienia o innych kulturach, dosyć ciekawe). Chodzę jeszcze do drugiej szkoły (j.angielski), mam zajęcia do 20.00.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-11-11, 20:02
W podstawowce spiewalam, a w liceum chodzilam tylko na dodatkowy angielski. Teraz nie mam zadnych zajec dodatkowych [buuu], poza tym ze w piateki ucze w liceum i mam korki wieczorem
Z przyjemnoscia pochodzilabym na silownie, ale nie mam kiedy
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-11-11, 21:11
W podstawowce chodzielm na kolko muzycze (gra na pianinie) i informatyczne,w gim na muzyczne (ale tylko po to zeby miec 6 z muzyki) i matematyczne
a organizowane sa kolka ze wszystkich przedmiotow jest nawet migowe:D (w czasie matematycznego)
Z przyjemnoscia pochodzilabym na silownie, ale nie mam kiedy
a w niedziele ^^ ? ja właśnie musze sobie wynaleźć czas po zajęciach na jakieś wysiłki fizyczne bo inaczej w wieku 30 lat bede mial bebech jak stary dziad
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-11-12, 11:27
W niedziele to najczesciej tlumacze cos na poniedzialek
Ale nie zrezygnowalam z cwiczen, robie po prostu w domu to co moge, a jak sobie uzbieram to chyba kupie sobie rowerek treningowy
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-11-14, 16:07
Szkolne koła są dla mnie mało interesujące. Źle mi się kojarzą. Tj. w LO na tego typu zajęcia uczęszczają uczniowie, którzy koniecznie muszą zapunktować u jakiegoś nauczyciela. Zmywanie pupy ot co
W gimnazjum było troszeczkę lepiej, ale tylko na starcie. Koło fizyczne na które się zapisałam, przerodziło się w cotygodniowe sesje RPG
W SP było niewiele zajęć dodatkowych - sportowe (korekcyjne) albo muzyczne (kościelny chórek).
Dlatego jeśli chcę się czegoś nauczyć, to mogę liczyć na siebie, lub ludzi którym płace. Smutne i prawdziwe
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Karol Pomógł: 2 razy Dołączył/a: 17 Mar 2006 Posty: 203 Miasto: Chełm
Wysłany:
2006-11-17, 12:09
młodzieżowy dom kultury:
- fotografia
- zajęcia dziennikarsko-medialne
- od dwóch tygodni boogi woogi.
ja uczęszczam na koło jęz. angielskiego (fajnie jest, wysoki poziom), UKS (Uczniowski Klub Sportowy, można sobie pograć w siatkówkę), koło biologiczne (też spoko), lekcja gry na gitarze (bardzo fajnie), siłownia (hehe, praca nad sobą), areobik (fajnie) i tenis stołowy (super)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).