Hm.. U mnie w gimnazjum są mundurki, bo wymyslili, ze kto go nie nalozy nie zostanie wpuszczony do szkoly, to nosze bez oporu, bo potem godziny nieusprawiedliwione i tak dalej. No ale pominmy.. Po korytarzach w szkole łażą takie panny. Jedn nawet spoko. Druga, to szkoda gadac, one przyszly na staż z liceum.. Pierwsza liceum i mają poczówe, bop starsze?? Troche żal mi ich.. Jedna z nich.. Do tamtej pierwszej nic nie mam. Ale tamta to taka modelka.. ona ma siostre i matke i ciotke które też chciały zostac modelkami ale im zdeka nie wyszło, hehe :d Bez przegięcia.. Ona się ubrała bez urazy jak szmatka.. nalozyla jakies szpilce, rurki na swoja gruba dupe, jakis swetr i na to KOZUSZEK czy cos takiego z działu dziecięcego w szmateksie Jak ją zobaczyłam to normalnie nie mogłam się powstrzymac od glosnego komentarza na jej temat. Każdy w naszej szkole ma polewke z takich dziewczyn, które niby to chcą się przypodobac, ale im nie wychodzi.. Nie chciałam napisac, zeby nie wyszlo ze jestem smarkata albo cos w tym stylu, tlyko mam swoje zdanie. Ja tez ladnie sie ubieram, mam ladne perfumy przyklad Bi-es :d nie wazne. No i troche mnie te PUSTE laski nie obchodzą.. Lurcze ale soe rozgadała, sorry.. [ i jak zwykle nie na temat] Sorki.
[ Dodano: 27-09-2007, 17:39 ]
Htsz napisał/a:
pozostałością po panu Giertychu są mundurki, na które młodzi narzekali w chwili podjęcia decyzji o ich wprowadzeniu. Ciekawi mnie jak patrzycie na to teraz, jakiego typu mundurki lub stroje musicie nosić w szkole, czy są wygodne, praktyczne ?
Sa wygodne, takie bezrelwniki.. mi to ujdzie bo ja szczupla.. i nie narzekam zbutnio. Bo i tak po szkole go zdejmuje, no chyba ze zapomne lub cos.. ale pod spodem zawsze nosze jakas ladna bluzke lub bluze. i tak zima sie zbliza, xD trzeba kurtki kupowac.. takze nawet jak w mudnurku ide do szkoly to nie zwracam uwagi ze go na sobie mam. Tylko ludzie sie ogladają.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
ja chyba zmieniłam zdanie co do mundurków! XD Są super, niesamowite. A co najlepsze, pasują do żółtych sznurówek, które obowiązkowo musimy nosić w szkole! Bomba, chodzę w nim po mieście, zwracając na siebie uwagę... (dobra, chodze w nim tylko dlatego, żeby wszyscy wiedzieli jakie mamy zaje***te mundurki w gimnazjum...)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).