Mi tam osobiscie odpowiadaja mundurki , ale by byly jakies i jakos wygladalo i nei byle jako , tylko naprawde z jakies dobrej firmy i dorze wykonanwe , jakis szyk i szal mozna wywolac nawet przez jakis mundurek , jak dobry , ale w Polsce jest malo szkol , ktore mogly by pozwolic sobie na takie cos.
[ Dodano: 26-04-2008, 18:51 ]
Ogolnie to albo cos super i nadzwyczajneo albo nic , czyli pewnie nic , bo watpie bym mogl sobie kiedykolwiek pozwolic na taka szkole gdzie sa takie mundurki , choc w najblizszej szkole(w moim miescie) nie ma mundurkow , a za szkole sie buli jak nie wiem za co(mowa tu o prywatnej)
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-05-26, 20:34
mój brat raz nosi mundurek raz nie (3 kl. gim). Mi się udało chodź raz i jestem ostatnim wolnym rocznikiem od tego badziewia.... Sweterki i kurteczki to są dla mnie pseudo mundurki. Uczniowie i tak ubiorą się jak chcą tylko na wierz założą to coś.
Nie sądzę by to jakiś problem rozwiązywało, bo ludzie puści i tak będą się oceniać po ubraniach.
Pierwsze slysze, dla mnie to jakas glupota, poprawic relacje, dzieki mundurkom, rzeczywiscie to nie az taki glupi pomysl, ale w praktyce pewne tak.
I chyba mozna wpasc na lepsza idee i lepiej to wykorzystc, niz zylko zaprzyjazniac chlopcow z dziewczynkami :p
A tego to nie wiem, dlaczego oni nie nosza, ale pewnie przez wiek, wiem ze to glupota toche, ale ja tak to widze, a raczej nie chcialbym widziec.
Wycofuja juz z calej Polski te mundurki, niestety, ale nie zdazylem na ten fenomen i jakos nie czuje wielkich strat moralnych, glupota i tyle.
Podobno te mundurki wygladaly naprawde zalosnie, a przynajmniej w mojej szkole.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).