Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2009-06-13, 21:58
a ja lubie: biologie, chemie, angielski, nienawidze: geografi, polskiego i w szczególności matmy
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-06-13, 22:13
Ja lubię biologię i chemię, teoretycznie też polski, ale aktualnie mam uraz
Nienawidzę matmy i historii.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-06-14, 10:24
Krzysiek napisał/a:
Felixiss napisał/a
Ja lubię biologię i chemię,
plus dla Ciebie
Krzysiek, czego innego się spodziewasz po przyszłym weterynarzu?
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2009-06-14, 10:51
a tak z mojej strony to : Lubie: Geografię, Historie Nienawidzę: Matematyka, Polski
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-06-14, 12:34
Cytat
To ambitnie ^^ Jak już będziesz mieć swoją klinikę to daj znać
Ewa Blogowicz.Friend
Wysłany:
2009-06-14, 13:09
Krzysiek napisał/a:
Cytat
To ambitnie ^^ Jak już będziesz mieć swoją klinikę to daj znać
dobrze, może nawet dostaniesz 10% zniżki
● Portfolio ●
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).