na damce to bym śmiesznie wyglądał, już sobie jednak pojeździłem na rowerku cały wrzesień do pracy o 5:20 rano i spowrotem około 16, łacznie jakies 10-12km dziennie, niewiele, ale zawsze coś ;P
Gejda napisał/a:
Tańców towarzyskich też się uczę
sam bym się pouczył ^^ zawsze się przyda
na rolkach jeździłem do momentu kiedy się nie zrobiły za małe, teraz tylko oczekuja na zimę, zeby sobie pośmigać na łyżwach
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
ja też nie śmigam jak ci z telewizji, uczyłem się sam, troche treningu i wszystko staje się łatwiejsze. Wpadnij do Wrocławia w okresie zimowym to pojeździmy, bo ja zazwyczaj nie moge nikogo wyciągnąć
najpierw jeździłem na łyżworolkach (kółka w jednej linii), Rolki to taka wieś a wrotki mają kółka tak jak samochód.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
klejnot [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-03, 14:56
Piłka nożna - od razu można się domyślić po avatarze Gram w Wichrze Kobyłka, dzięki grze mam dużą motywację do wszystkiego i wogóle uważam, że dojście do tego klubu było jedną z najlepszych decyzji w moim (krótkim) życiu. Próbuje też uczyć się freestyle (polega to na ciągłym robieniu trików nogą).
P.S. Sin piszesz, że nie masz talentu do gry i że jak ty strzelałeś 1 z 5 to on strzelał 5 na 5. Talent to mocno przesadzone słowo (co zostało już udowodnione naukowo), za to trening czyni mistrza
Jazda na rowerze - lubie jeździć, szczególnie, że ostatnio otrzymałem nowy rower
Biegi - uwielbiam biegać, ale mam tak, że bez muzyki to 5-10 min się zmuszę i koniec, więc już sobie zbieram, żeby kupić mp3
P.S. Jest to drugi sport (pierwszy - piłka nożna), w którym osiągam jakieś sukcesy (największy awans do biegów międzypowiatowych ;])
Koszykówka i siatkówka - dlaczego w jednym punkcie? Bo mniej więcej zainteresowany (i w kibicowaniu i uprawianiu) jest nimi na równi (chociaż ostantio ciągnie mnie w stronę siatkówki)
Codziennie też dwa razy ćwiczę (co moim zdaniem jest znakomite nie tylko dla mojego organizmu, ale także dla osiągnięcia systematyczności i dyscypliny) pompki, brzuszki i takie tam
Jest jeszcze parę sportów, które chciałbym uprawiać (i mam nadzieję, że jak osiągnę w miarę niezależnośc finansową zaczne), ale albo nie potrafię, albo nie mam możliwości :
sport walki (najbardziej podoba mi sie capoeira oraz karate), pływanie (mimo, że mam 14 lat nie potrafię ), tenis ziemny (chociaż zapowiada się, że od przyszłego roku będe trenował ), treking (uwielbiam, ale, rzadko wyjeżdzam w góry ;/), jazda na nartach (też nigdy nie jeździłem) oraz rolki (podobnie jak narty
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-11-03, 16:05
Ja zbytnio sportem sie nei interesuje ale lubie:
piłke nożną, siatkówkę, jazde na rowerze i rolkach a pływac moge godzinami (no oczywiscie bez przesady byleby woda byla czysta) a i ostatnio polubilem poung-ponga 9 czy jak to się piszę) ;p
bajaderka [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-04, 15:04
Od 11 lat
ej, a co wyście się tak uwzięli na mnie z tymi podpisami, co? Wy zawsze tak?
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 04-11-2006, 15:05 ] kliknij tutaj i przeczytaj
to moze napisz cos o tym balecie bo watpie zeby ktos wiedzial z czym sie to je i jak smakuje
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 04-11-2006, 17:16 ]
najlepiej niech założy nowy temat o balecie w dziale Sport
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
Aura [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-05, 16:12
ja trenuje pływanie,taniec sietkówke i uczę się rysować!!!!
[ Dodano: 05-11-2006, 16:19 ]
DJ Click [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-12, 15:21
Aura napisał/a:
ja trenuje pływanie,taniec sietkówke i uczę się rysować!!!!
[ Dodano: 05-11-2006, 16:19 ]
ambitnie
ja gram w gale, plywam niekiedy, poruszam sie na rowerku i zabijam - czyli Krav Maga hehe ale bez przesady...
a amatorsko jestem DJ-em ale to nie w sporcie
Piranha [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-13, 15:36
Jeżdżę na nartach, skaczę, a w tym sezonie koledzy nauczą mnie paru trików (może przeżyję ). Gram również w siatkówkę, jeżdżę na rowerze, rolkach, ucze się jeździć na desce Skaczę w dal i w zwyż.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).