miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-07-07, 21:32
Ja w sumie już pisałem, ale napiszę i tutaj, że bardzo często jeżdżę na rolkach. Teraz to nawet codziennie. Być może dlatego mimo to, że jem ciągle fast-foody to nie tyję (aż tak). POLECAM! Dużo przyjemniejsze od jakichś ćwiczeń i powtórzeń.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2010-07-07, 21:52
Rolki ^^ dawno już nie jeździłem i pewnie są już na mnie za małe ale racja to byłoby znacznie lepsze. Przynajmniej na partie nóg
miglu149 mm1
Wysłany:
2010-07-07, 22:19
Jakbym się zmobilizował, to mógłbym jeździć do szkoły na nich, ale nie dałbym rady rano jechać 7 przystanków. Zawsze zaspany w autobusie przeglądam zeszyt, więc nie przeszłoby to głównie przez to, że jechałbym bardzo wolnym tempem, ale też nie mógłbym nic powtórzyć na lekcje.
ja teraz zaopatrzyłem się w kartę benefit systems i mam zamiar aktywnie korzystać z basenów (codziennie mam 2h za darmo), trochę pływać umiem, więc może uda się w ten sposób odzyskać kondycję i zrzucić parę kilo Może przy okazji przekonam się do jakiejś siłowni a od czasu do czasu skorzystam z sauny
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
moja mama dużo jeździ na rolkach. czy efekty są, szczerze powiem, że nie widzę póki co xD
a ja na rolki się nie wybiorę - uraz z dzieciństwa, kiedy sobie przetrąciłam kość ogonową ah.
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
miglu149 mm1
Wysłany:
2010-07-07, 22:27
Yzoja napisał/a:
kiedy sobie przetrąciłam kość ogonową
Ja kiedyś skakałem dużo na rolkach, więc sporo razy się przewróciłem na kość ogonową (raz nie mogłem chodzić normalnie przez 2 tygodnie) i wiele razy miałem różne stłuczenia, ale wystarczy jeździć po płaskim chodniku, żeby ograniczyć przewracanie się do 1 na kilka miesięcy.
nie zobaczysz takiego tutaj ; )
a poza tym, no ja się nie czuję pewnie na rolkach, więc po co miałabym je w ogóle mieć ale w ramach "ćwiczeń" będę grać sobie w kosza ^ jak się gra z debilami w drużynie, to trzeba się nieźle namęczyć i nabiegać, więc fajnie.
miglu149 mm1
Wysłany:
2010-07-07, 22:34
Yzoja napisał/a:
ale w ramach ćwiczeń będę grać sobie w kosza
O! To też fajne. Czasami wychodzę, ale tylko jak mam z kim, bo wcześniej grałem sam i po kilku tygodniach znudziło mi się samotne rzucanie do kosza...
Ta szczególnie utrudnia ostatnio sporty uprawiane poza domem.
och. no tak, nigdy się ludziom nie dogodzi...
miglu149 mm1
Wysłany:
2010-07-07, 23:11
Yzoja napisał/a:
och. no tak, nigdy się ludziom nie dogodzi...
Dogodzi się, jak temperatura jest taka jak teraz (w sensie, że jak w ciągu dnia), tylko słońce jest za chmurami. To jest idealna pogoda według mnie zarówno do uprawiania sportów, jak i do normalnego życia.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).