Mi najlepiej lezy piwo dlatego na imprezkach raczej zawsze pije piwo choc lubię tez wino. Co do wódki i mocniejszych trunków, to drinki dla mnie muszą być słabe z jakimis dobrymi soczkami. Mocne drinki mi nie smakują.
Uwielbiam czerwone wina i uwielbiam z nimi eksperymentować. Najchętniej piję wytrawne i półwytrawne, lubię francuskie, bułgarskie, mołdawskie i chilijskie, ostatnio chętnie piję również argentyńskie i kalifornijskie. Lubię też martini - albo wytrawne, a jeśli słodkie, to tylko bianco. Chętnie wypiję dobrą whisky, czasem z colą, czasem bez. O, i Metaxę lubię. Piwo tylko od czasu do czasu, czystej wódki praktycznie w ogóle nie piję.
______________________________________________________ Zapraszam do spróbowania:
Ja uwielbiam piwo To najczęściej pijany przeze mnie alkohol. Na wódkę rzadko mam ochotę i jak już mam to tylko w drinkach. A wina są dla mnie dość ciężkie.
______________________________________________________ Publicystyka doprawiona garścią socjologii i szczyptą psychologii.
hm.. jak wyżej najczęściej pijam piwo jednak przy weekendzie kiedy pasuje się bawić nie omieszkam od skosztowania jakiejś wódeczki. Win nie pijam, to nie dla mnie
Wiek: 35 Dołączył/a: 21 Lip 2013 Posty: 28 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2013-07-23, 16:40
Głównie dobre piwo, rzadziej wino(niestety, przepadam za słodkim, które jest obłędnie drogie). Od wielkiego dzwonu whiskey z kolą lub jakiś kolorowy drink. Od wielkiego dzwonu lubię wypić dobry samogon/dobrą wódkę(ale takowej w sklepach raczej ni ma).
Piwo niekoncernowe! Niedawno odkryłem koktajl: SOPLICA Orzech Laskowy + mleko krowie 3,2% pół na pół. Nie wygląda... ale smakuje jak Kinder Bueno w płynie - pychotka
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).