Wiek: 35 Dołączył/a: 21 Lip 2013 Posty: 28 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2013-07-22, 00:15
W zasadzie żadnej, w czystym znaczeniu "kibicowania". Najbliżej tego terminu prawdopodobnie znajduje się Legia Warszawa.
Generalnie jestem zwolennikiem ładnej piłki, kto by jej nie kopał. Oczywiście nie wyklucza to posiadania mniejszych lub większych sympatii. Największą zagraniczną jest z pewnością Zenit Sankt Petersburg. Oprócz tego staram się na bieżąco śledzić jak sobie radzi Partizan Belgrad, Spartak Moskwa, BATE Borysów, PSG, Lazio, Arsenal(głównie dzięki temu, że gra tam Kierżakow). W meczach drużyn dla mnie obojętnych na ogół trzymam kciuki za słabszego :-).
Dołączył/a: 06 Sie 2013 Posty: 64 Miasto: Barlinek
Wysłany:
2013-08-10, 10:56
W Polsce tylko Lech Poznań. Kiedyś jeszcze dosyć dosyć lubiłem Wisłę, ale od dłuższego czasu gra tak tragicznie, że szkoda gadać.
Na świecie, cóz nie będę oryginalny, Barca i Man Utd. Pierwszy klub to legenda i pomimo ostatnich zawirowań, wierzę, że jeszcze nie raz zaprezentują na co ich naprawdę stać. A Czerwone Diabły to drużyna która chyba nigdy nie zeszła poniżej pewnego, ustawionego dawno temu przez Sir Alexa, poziomu.
______________________________________________________ Nie wchodź! Możesz doznać szoku! Wpaść w zakłopotanie i nie wiedzieć co czytać!
http://zkulturybezcenzury.blogspot.com/
ssMaciek Blogger.Klub
Dołączył/a: 08 Sie 2013 Posty: 6
Wysłany:
2013-08-16, 14:28
Olimpia Elbląg - Zagłębie Sosnowiec - Legia Warszawa
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).