Wysłany:
2010-06-18, 20:16[piłka nożna] Mundial - Mistrzostwa Świata RPA 2010
interesujecie się tegorocznymi mistrzostwami Świata w piłce nożnej? Kogo obstawiacie na mistrza? kto według was jest największą porażką a kto czarnym koniem?
p.s. w wyborczej ukazał się artykuł, który obrazuje marną wiedzę lub brak zainteresowania mistrzostwami. Z badań przeprowadzonych na zlecenie Newsweeka wynika, że 30 procent Polaków wierzy, iż polska reprezentacja może odegrać ważna rolę na mundialu w RPA
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2010-06-18, 20:23
Ja, jako kobieta uważam, iż nie ma dla mnie nic gorszego niż Mundial. Mogłabym spokojnie zawołać "Mundialu, daj żyć!" ; ) Nie interesuję się piłką, chociaż mecze oglądać muszę, bo mój mężczyzna przezywa aż nadto wszelkie rozgrywki. : )
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2010-06-18, 20:58
Ogladałem większość meczy, oczywiście kibicuje Włochom.
To co się dzieje na tym mundialu przerasta moje wyobrażenia
Niemcy przegrywają z Serbią, Hiszpania ze Szwajcarią, Francja z Meksykiem, Włosi remisują z paragwajem coś nie samowitego
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-06-18, 21:04
Moim faworytem od początku jest Argentyna, w czym utwierdziły mnie ostatnie wyniki tej reprezentacji i innych dobrych (Francja, Włochy, Hiszpania, Anglia, Niemcy).
Na drugim miejscu stawiam Holandię, ale Anglia też może wysoko zajść (jeśli wyjdzie z grupy).
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2010-06-18, 21:06
Anglia nic nie zdoła tutaj.
Francja może się już pakować do domu.
Jak Niemcy przegrają z Ghaną co jest możliwe to też mogą się pożegnać.
Hiszpanie zaczeli byle jak.
Włosi z grupy na pewno wyjdą : )
bo mój mężczyzna przezywa aż nadto wszelkie rozgrywki. : )
a ja się tym nie interesuję, wiele osób się mnie pyta za kim jestem albo jak mi się mecz podobał a jak im odpowiadam, że nie oglądałem to dziwne miny robią.
Kiedyś lubiłem pograć w piłkę ale mecze w telewizji to była ostatnia rzecz jaką śledziłem - no dobra sejm to ostatnie co bym oglądał z nudów
lapavlo napisał/a:
o co się dzieje na tym mundialu przerasta moje wyobrażenia
kolega właśnie mi napisał, że Anglia zremisowała z Algierią 0-0, więc rzeczywiście sporo zaskoczeń u kibiców może być STSy tylko ręce zacierają ;D
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
miglu149 mm1
Wysłany:
2010-06-19, 11:06
Htsz napisał/a:
STSy tylko ręce zacierają
Ja sobie obiecałem, że na tych mistrzostwach nie będę grać, bo tylko stracę kasę.
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2010-06-19, 15:06
Nie interesuje mnie piłka nożna, nie widziałam nawet pół meczu
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
na bieżąco staram sie oglądać wszystkie mecze. Faworyci zawodzą i to dosyć często ,także turniej zapowiada się bardzo ciekawie do końcowej rozgrywki grupowej
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2010-06-20, 02:10
Dzisiaj mecz włochów którego nie obejrze ale trudno.
FORZA ITALIA ! FRATELLI D'ITALIA ! FORZA ITALIA
miglu149 mm1
Ja sobie obiecałem, że na tych mistrzostwach nie będę grać, bo tylko stracę kasę.
zapewne wiele osób przerąbało kupę kasy patrząc na to jakie wyniki meczów mamy
Niemcy, którzy pokonali Argentynę nie zdołali pokonać Hiszpanii i tak jak cztery lata temu będą walczyć o trzecie miejsce (10 lipca). Holandia pokonała Urugwaj (pierwszy mistrz mundialu w historii). Zeszłoroczni finaliści już dawno oglądają mundial w domach. Kto według was będzie mistrzem w tym roku? Holandia czy Hiszpania (finał 12 lipca)?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).