Kiedyś Desperados, ostatnio spróbowałem tego nowego RED z guaraną, smak inny, nietypowy, ale szału raczej nie ma.
Jakiś czas temu wszedł na rynek także Somersby - nie jest to ten produkt co za granicą. Tam w składzie jest cydr, u nas (chyba z uwagi na prawo i opłaty) to napój piwny o smaku jabłkowym. Po raz pierwszy piłem "piwo" z lodem bo tak sugerują żeby podawać. Rzeczywiście lód zmienia nieco postać tego trunku. Ogólnie wygląda i smakuje jak oranżada czy szampan. Wchodzi łatwo, można wypić kilka bez problemu, gorzej jak się potem w głowie pokręci, bo jedna butelka 0,4l ma 4,5% (jest też puszka 0,5l) - cena ~4.20PLN
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
×Grzesiu uwaga! marketing szemrany?
Dołączył/a: 13 Sie 2012 Posty: 13
Wysłany:
2012-09-24, 11:21
Somersby polecam. Podobnie jak Radlera Warki czy żurawinowego Reedsa. Oczywiście to bardziej soczki, choć Somersby ma te ponad 4%.
Ja jestem od kilku lat wierna Desperadosom ♥
...chociaż to brzmi kusząco:
Htsz napisał/a:
Jakiś czas temu wszedł na rynek także Somersby - nie jest to ten produkt co za granicą. Tam w składzie jest cydr, u nas (chyba z uwagi na prawo i opłaty) to napój piwny o smaku jabłkowym. Po raz pierwszy piłem piwo z lodem bo tak sugerują żeby podawać. Rzeczywiście lód zmienia nieco postać tego trunku.
______________________________________________________ Nic na siłę. Weź większy młotek.
werka Blogger.Klub
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Dokładnie...facet to facet i nic mu normalnego, standardowego piwa nie zastąpi, choćby świat miał się walić i w ogóle to, to akurat nie powinno się zmienić
werka Blogger.Klub
Wysłany:
2012-09-25, 14:22
no wiecie, mój mąż na przykład nie może patrzeć na piwo, tak mu się przejadło w młodości...:D i nie tknie się żadnego, choćby było nie wiem jak zachwalane i jak dobre
Uwielbiam piwa z sokami smakowymi. Najbardziej lubię bananowe i o dziwo czekoladowe. Gdy pierwszy raz piłam to drugie to bałam się, że będzie ohydne, a było pyszne. Na te piwka chodzę do knajp Cisza i Spokój w Krakowie, na Brackiej. Polecam:)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).