"Kwiat Śniegu i sekretny wachlarz" - Lisa See
czyli książka o kobietach w dziewiętnastowiecznych Chinach (krępowanie stóp itp.) i wow... nie spodziewałem się, że taka obyczajowa książka może mnie aż tak wciągnąć!
Nawałnica mieczy. Stal i śnieg Martina - niedawno przeczytałam Starcie królów i nie mogłam się oprzeć rzuceniu się na kolejny tom, uwielbiam Pieśni Lodu i Ognia Ściana strachu Koontza - och, chyba nigdy się nie polubimy...
Imię: Katarzyna
Wysłany:
2013-01-10, 22:57
RayGarraty napisał/a:
valerie1301 napisał/a:
Niecierpliwi Nałkowskiej.
Trochę ciężko się czyta...
Od Nałkowskiej to polecam Medaliony.
Będę musiała się zabrać, ale to dopiero za jakiś czas. Ja po Nałkowskiej muszę sobie zrobić od niej przerwę. Tak było po "Granicy", tak jest i teraz...
A obecnie "Trzynaście powodów", bo pod choinkę dostałam :3
Niecierpliwi Nałkowskiej.
Trochę ciężko się czyta...
Od Nałkowskiej to polecam Medaliony.
Będę musiała się zabrać, ale to dopiero za jakiś czas.
Polecam z dużo dozą krytycyzmu mydło z ludzi już zostało obalone. (Literatura obozowa - zawsze warto, ale moim zdaniem są dużo lepsze pozycje, a "Medaliony" są po prostu nagłośnione).
Ja czytam teraz:
- "Reinkarnacja" - Edith Fiore
- "The Anal Sex Positions Guide" - Tristan Taormino
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).