Pomogła: 1 raz Wiek: 29 Dołączyła: 31 Maj 2008 Posty: 156 Miasto: Zamość
Wysłany:
2009-06-21, 12:26
ja już jestem na szóstej części [z wszystkich 40 xD] sagi "Raija ze śnieżnej krainy".
piękna opowieść o miłości, wspaniale ukazane akty między mężczyzną a kobietą, polecam.
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2009-07-05, 23:30
Ja polecam serie książek Cherub. Typowo młodzieżowe książki o dzieciach którzy są tajnymi agentami służb specjalnych w Anglii. Narazie w polsce wyszło 8 z 14 książek
Ja aktualnie czytam dwie: Śmierć Anioła, Johna Sacka oraz Amerykańscy Bogowie Neila Gaimana. Nie powiem Wam, która jest lepsza albo którą bardziej polecam, ponieważ jestem w trakcie czytania. Chociaż obie są naprawdę dobrze napisane z bardzo ciekawą fabułą .
Imię: Katarzyna Pomogła: 3 razy Wiek: 30 Dołączyła: 12 Lut 2009 Posty: 458 Miasto: Kraków
Wysłany:
2009-07-15, 15:08
a ja obecnie zaczytuje się we wszelkiego rodzaju kryminałach póki co przeczytałam SIÓDMEGO M Francisca'i Solar i kończę LISTĘ ŚMIERCI Paul'a Johnston'a. obydwie bardzo ciekawe
______________________________________________________ sława przemija, ale internet pozostaje na zawsze
~Ferb
a ja dopiero teraz biorę się za Władcę Pierścieni ale podoba mi się. nie powiem
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2009-07-17, 12:55
ja jestem w trakcie czytania "moja afryka" - Kinga Choszcz, jest to relacja z podróży autostopem dookoła afryki zakonczona śmiercią głównej bohaterki bodajże w Ghanie
TheAhyy
ja właśnie kończę 'tunele. głębiej'. pierwsza część była moim zdaniem bardzo wciagajaca, ale tutaj kiedy akcja nabiera predkosci tez sie swietnie bawie. gruba kniga, lubie takie
A ja ostatnio nie wiem za co się złapać. Skończyłem Trylogię Bourne'a Roberta Ludluma i od tej pory nie mogę się wciągnąć w żadną książkę. Ktoś coś poleci? Byle lekkostrawne (jak coś to na PW, żeby nie śmiecić tutaj).
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).