Ja nie czytam może książek tak jakoś bardzo często jednak od czasu do czasu wezmę do ręki jakąś i śmiało mogę polecić dwie z nich. Przeczytałem je bardzo szybko, wciągnęły mnie niesamowicie i wzbudziły we mnie emocje. Pierwsza książka nosi tytuł ,,trzynaście powodów" i została napisana przez Jay Asher'a, a druga to ,,Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet" autorstwa Stiega Larssona
Wiek: 34 Dołączyła: 04 Lis 2012 Posty: 47 Miasto: z Pokoju Życzeń
Wysłany:
2012-11-04, 19:46
Horrory, romanse, romanse paranormalne, fantastyka, książki podróżnicze, o tematyce wojennej... Przeróżne książki czytam, byle tylko były w miarę ciekawe.
lubię bardzo specyficzny typ książek - naukowe, popularnonaukowe i biograficzne - nie lubię marnować czasu, więc nawet gdy czytam chce się uczyć oczywiście czasem wpadnie mi w rękę jakaś lżejsza lektura, ale to zazwyczaj gdy mam przed sobą podróż pociągiem / autobusem gdy nie muszę się mocno skupiać o czym czytam. Aktualnie kończę pierwszy tom Pieśni Lodu i Ognia, potem wracam do "nauki skorumpowanej" i "umysłu w zalotach"
Ja jedynie książki J. Clarksona. Jego felietony są naprawdę godne uwagi.
Skończyłem czytać "Wściekły od urodzenia" A niedługo zabiorę się za "Wiem, że masz duszę"
______________________________________________________ Felietony, w szczególności motoryzacyjne, pisane w niebanalny sposób:
http://mateuszchomicki.pl
Akurat jestem w trakcie czytania książki pt. ,,Dziewczyna, która igrała z ogniem" autorstwa Stiega Larssona. Pierwszą część przeczytałem jeszcze przed premierą filmu ,,Dziewczyna z tatuażem" i po tej powieści stałem się miłośnikiem serii. Polecam z całego serca tym, którzy kochają kryminały, dreszczyk emocji i delikatne zabarwienie erotyczne. To wszystko znajdziecie właśnie w tej serii
Obecnie czytam "Pana Tadeusza" , bo potrzebny mi do szkoły, ale w czasie świąt mam zamiar przeczytać 1 i 2 część "Gildii Magów" Trudi Canawan oraz Stephena Kinga "Cmentarz Zwierząt" i "Stukostrachy".
Wszystkie jakie mi wpadną w łapki i jakie mi przyślą wydawnictwa.
Uwielbiam fantastykę, romanse, książki historyczne, obyczajówki, poradniki i ezoteryczne. Ale przede wszystkim książki fantasy. O tak
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).