Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2008-11-16, 14:49
Tutaj mamy przykład że to Telewizja kształci młodych ludzi w ich opiniach.
No, ale cóż.. jedni są naiwni a drudzy nie . a Pan Pieróg to żaden przykład, to osoba robiona pod publikę.
ja bardziej wytłumaczam metroseksualność piróga nie jego homoskłonnościami tylko tym, że jednak jest gwiazdą, jest choreografem, jest tancerzem - to się na to składa bardziej niż kolczyki. mógłby ich nie mieć i dalej byłby gejem, rajt?
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2008-11-16, 15:19
Wiadomo, że każdy gej, który nosi ten nieszczęśliwy kolczyk jak go zdejmie to nadal będzie gejem, ale widocznie on jest tak stworzony.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-11-16, 23:12
Wiecie... To tak samo jakby ktoś powiedział, że facet, który nie ma kolczyka jest gejem bo ktoś kiedyś widział geja bez kolczyków... Równie dobrze można podać jeszcze wiele innych przykładów .
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-11-17, 16:17
Miglu Twoje twoje odpowiedzi mnie rozbroiły ehh...
Facet i kolczyki... Hm... Dla mnie podstawowa zasada dobrego smaku to: mała ilość, mało akcentów kobiecych.
Niech sobie nawet i ma gdzie światło dzienne dochodzi tylko w toalecie, mnie to nie obchodzi....
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).