o masz ci los... żeby się nie świecić przed kamerami to rozumiem, ale chodzić na co dzień jak kobieta ? to może niech one zaczną się golić pod nosem a my będziemy się malować rozumiem, że to pewnie się podoba kobietom, które kręci różowa polówka i solarka ? bo typowy facet to się chyba nie maluje
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
godson90
Wysłany:
2009-01-26, 08:32
Facet w makijażu ?? !!
Ja nigdy nie stosowałem i nie będę stosował takich praktyk.
Mężczyzna w makijażu wygląda śmiesznie ( no chyba że chodzi o TV- to już całkiem inna bajka )
Ja jedynie co kładę na swoją twarz to krem w zimie ... I wtedy jest fajnie
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-01-26, 09:45
Powiem tak.
Mam kolegę, który nakłada sobie jasny podkład na twarz. Generalnie to zadeklarowany gej i facet stereotypowo dba o siebie (czasami wręcz przesadza, fakt). Ale przyznam szczerze, że dopóki czuje się dobrze w swojej skórze, to mu nie zamierzam tego wytykać palcami.
Tak samo ja mogę wpiąć sobie szczypior we włosy i nikt nie ma prawa tego oceniać.
Jeśli zaś chodzi o prezenterów telewizyjnych i osoby publiczne, to chyba bym miała mniejszą przyjemność z ich oglądania gdyby cała twarz im się świeciła i generalnie było widać zmęczenie na ich twarzy. Nie od dziś wiadomo, że światek gwiazdorski słynie z wyczerpującego stylu życia.. wiecie jak oni wyglądają bez różnych mazideł? dosłownie nic, tylko chować twarz w torebkę papierową, o tak:
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-01-26, 09:51
Zzielona, nie oceniaj ludzi tak pochopnie. Dopóki nie nawali sobie cienia na całe powieki i błyszczyka na wary, to jest okej! kurcze, czy facet już musi być totalnie brudny i walić piżmem, żeby był męski? jeżeli jest mało wyrazisty, to jednak kiedy staje przed kamerą, nie może wyglądać jak ofiara.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Wysłany:
2009-01-26, 10:46
Zzielona, bo mu z tym dobrze! Czuje się w ten sposób bardziej atrakcyjny i tyle. Nie powinno się w ten sposób oceniać ludzi. Poza tym to nasza kultura stwierdziła, że makijaż jest tylko dla kobiety. A afrykańskie plemiona? A czasy średniowiecza? Wszystko jest dla ludzi.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-01-26, 12:58
Facet i makijaż?
Kobieta malowała się od zalania dziejów, a u facetów wygladało to różnie, zależności od danej epoki.
Osobiście uważam, że jeśli jakiś facet chce ukryć swoje niedoskonałości, to niech to robi, proszę bardzo, tylko zasada rzadzaca makijażem dla faceta powinna być zupełnie inna niż dla kobiety.
Wydaje mi się, że wyglad przy użyciu makijażu powinien być jak najbardziej zbliżony do naturalnego. Żeby nie było sytuacji, że z twarzy faceta nie spływa jakiś tam fluid.
Był w moim gim. taki chłopak, który babrał swoja gębę gruba warstwa fluidu... Wygladało to... dziwnie - to chyba najlepsze słowo...
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2009-01-26, 14:31
hmm.. jeśli ktoś się maluje, ok .
Jeśli mnie do tego nie namawia, to jest dobrze.
Szanuję człowieka, jego styl i poglądy.
Inną bajką byłby facet w kobiecych ubraniach z makijażem .
A propos gwiazd, myślę że wasz idol przestałby nim być, jeśli pokazywałby się w TV bez jakiś kosmetyków.
Wory pod oczami, zmarszczki, pot na twarzy ( co daje efekt świecącej się skóry ) , czy nawet jakaś opryszczka..
W kamerach to na prawdę bardzo mocno widać
Ktoś mi kiedyś mówił, że jak był na konferencji prasowej z Dodą, to przeżył szok. Taka mała kuleczka
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).